جزئیات برنامه درسی رشته مربیگری کسب و کار در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به تصویب رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۱۷۲ شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به ریاست غلامعلی حداد عادل در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
در این جلسه با تأکید بر اسلامی بودن منابع و سرفصلهای رشته مربیگری کسبوکار، روزآمدی و کارآمدی هم به عنوان یکی دیگر از خصوصیات این سرفصلها و برنامهها مورد تأکید قرار گرفت.
پس از ارائه این گزارش اعضا به بیان نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند که اهم آن میتوان به توجه به تفکیک اخلاق و آداب کسبوکار، اهمیت آداب کسبوکار در تاریخچه تمدن اسلامی ایرانی، استفاده بیشتر از منابع نگاشته شده به زبان فارسی، استفاده از میراث عرفان اسلامی و شیعی در زمینه تعامل میان افراد و ادغام سرفصل حقوق کسبوکار با سرفصل فقه کسبوکار اشاره کرد.
از دیگر نظرات و پیشنهادهای اعضا نیز میتوان به توجه به مبانی اخلاقی موضوع کسبوکار از منظر معارف اسلامی و تشریح تفاوت این مبانی با مبانی رایج در نظام سرمایهداری، خودداری از افراط در اسلامی سازی سرفصلها، توجه به مفاد اصل ۴۴ قانون اساسی به ویژه بخش تعاونی، جامع بودن مفهوم کسبوکار و خودداری از نگاه تجارت محور به این مفهوم و نهادینهسازی کیفیت کار به جای کمیت محوری اشاره کرد.
پس از ارائه نظرات و پیشنهادهای اعضا جزئیات این برنامه درسی به تصویب رسید.