نایب رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ایران گفت: در حال حاضر کمبود داروی درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا با تمهیدات وزارت بهداشت و مدیریت بخشهای ICU انجام گرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضا شهرامی نائب رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ایران در آستانه برگزاری هفتمین کنگره بین المللی مراقبتهای ویژه اظهار داشت این کنگره ۱۸ تا ۲۰ دی ماه سال جاری در مرکز همایشهای رازی تهران با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در این زمینه ارائه و تبادل تجربیات میان همکاران انجام خواهد گرفت.
وی افزود: در حال حاضر در بخش مراقبتهای ویژه در زمینه تجهیزات مصرفی به دلیل تحریمهای دشمنان چندان تحت فشار نیستیم البته در حوزه تجهیزات سرمایهای واردات اندک شده و یا با پشتیبانی کمی مواجه ایم که تلاش شده با اقداماتی همچون استفاده از امکانات قبلی و جایگزینی آنها برنامههای مناسبی را در این زمینه اجرایی کرد.
نایب رئیس انجمن مراقبتهای ویژه ایران در مورد داروهای مورد نیاز در بخشهای آی سیو گفت: کمبودها در این زمینه مشابه سایر بیماریها و بخشهای دیگر است به طور مثال در زمینه آنفولانزا وزارت بهداشت با انجام دادن برنامهها و اقدامات مدیریتی کمبود داروهایی مانند تامیفلو و قرصهای پیشگیری یا درمان آنفولانزا را جبران کرد.
شهرامی تصریح کرد: مشکل کمبود داروهای آنفولانزا از طریق مدیریت دارو برطرف شده و چالش خاصی در این زمینه وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها، مشکل مدیریت در بخشهای آی سی وجود دارد، گفت: توجه به این مسئله و رفع مشکل سبب ارائه خدمات بهتر به بیماران میشود و باید توجه داشت که حدود ۸ هزار تخت مراقبتهای ویژه در کشور وجود دارد که با توجه به جمعیت، کمبود تخت نداریم و تنها از طریق مدیریت میتوان اقدامات لازم را برای بیماران انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: توجه به اندیکاسیونهای بستری در بخشهای آی سییو در کشور ضرورت دارد و در حال حاضر ممکن است بیماران روزهای بیشتری در بخش مراقبتهای ویژه بستری شوند در حالی که نیازی به این مسئله نباشد یا اینکه بیمار بهبود یافته و باید به بخش دیگر منتقل شود، ولی این اقدام صورت نمیگیرد و همه این مشکلات با مدیریت مناسب در بخشهای آیسییو میتواند برطرف شود.