وی ادامه داد: ایجاد زیرساختهایي همچون برگزاری نمایشگاههای دائمی که در آن دستگاهها و شرکتهای دولتی نیازمندیهای خود را ارائه کنند، رونق تولید و ساخت داخل را به دنبال دارد. نمایشگاههای مذکور محلی برای اعلام نیاز توسط دولت و اعلام حضور توسط تولید کنندهها و صاحبان علم و فناوری است.
رئیس کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی درباره اهمیت برگزاری نمایشگاههای تقاضامحور گفت: تا پیش از این نمایشگاههای مرتبط با ساخت داخل ویترینی برای عرضه توانمندی تولیدکنندههای داخلی و شرکتهای دانشبنیان بودند. در مدل مذکور تقاضای زیادی از سوی دستگاههای دولتی برای خرید کالا و خدمات از تولیدکنندههای داخلی وجود نداشت.
وی در ادامه افزود: عرضه نیازها توسط دستگاههای دولتی، تولید محصول و علم را تقاضامحور میکند. این موضوع علاوه بر برآورده کردن نیازهای داخلی، توسعه فناوری را هم به دنبال دارد. در قانون حداکثر استفاده از توان تولید داخل هم موارد مذکور مورد تأکید قرار گرفته است. در صورت تحقق هدف مورد نظر، تولیدکنندهها و شرکتهای دانشبنیان، کشور را از انواع خواستههای صنعتی بینیاز میکنند.
زارع با بیان اینکه دستگاههای دولتی باید در نمایشگاه تقاضامحورِ تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)، شرکت کنند، گفت: امیدواریم دستگاههای دولتی استقبال خوبی از نمایشگاههای تقاضامحور داشته باشند. ازجمله راههای مقابله و بیاثر کردن تحریمهای اقتصادی برگزاری نمایشگاههای مذکور و اتکا به تولید داخل است.