مدیر نشر ثالث گفت: طی سال گذشته (۹۷) ۷۵۰ هزار جلد کتاب تکثیر غیرمجاز توسط کمیته صیانت از نشر کتاب کشف شد. این آمار کم نیست. وزارت ارشاد و قوه قضائیه به جد باید این مسئله را مورد توجه قرار دهند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یکی از موارد مهم مطرح شده در جلسه شب گذشته کارگروه کاغذ وزارت ارشاد موضوع کتابسازی و قاچاق کتاب بود که اعضا بر این مهم تاکید داشتند که این مسئله در قانون مورد توجه نیست.
سه تن از اعضای کارگروه تخصیص کاغذ دولتی در این نشست، یعنی محمدعلی جعفریه، مدیر نشر ثالث، احمد کمالینژاد، نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهدی اسماعیلیراد، دبیر کارگروه بوند که از برخی تخلفات خبر داده و مواردی را هم مستند به اهالی رسانه نشان دادند.
* دست ناشرنماها از کاغذ دولتی کوتاه شد
این گروه اعلام کردند، ناشرنماها در سال ۹۷ کاغذ دریافت کردهاند و آن را در بازار به قیمت بالاتر فروختند. پس دیگر نمیتوانند کاغذ مطالبه کرده و دریافت کنند.
* طی سال گذشته ۷۵۰ هزار جلد کتاب قاچاق توسط کمیته صیانت از نشر کتاب کشف شد
محمدعلی جعفریه مدیر نشر ثالث در این باره توضیح داد: طی سال گذشته ۷۵۰ هزار جلد کتاب تکثیر غیرمجاز توسط کمیته صیانت از نشر کتاب کشف شد. این آمار کم نیست. وزارت ارشاد و قوه قضائیه به جد باید این مسئله را مورد توجه قرار دهند، اما ما در این میان به اطلاع رسانی اهالی رسانه هم نیازمندیم. این ارز که به کاغذ تخصیص یافته با هزار ادله از سوی وزارت ارشاد دریافت شده. در واقع این ارزی است که بخشی از آن باید به دارو تعلق میگرفت. درست نیست که این ارز در اختیار کسانی قرار گیرد که اقدام به کتابسازی و قاچاق کتاب میکنند.