مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: آشپزخانه دانشگاه شهید چمران اهواز تقریبا ۷۰ درصد صنعتی شده و به دنبال این هستیم که تا پایان سال تماماً صنعتی شود.
بابک محمدیان، مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه آشپزخانه این دانشگاه در حال صنعتی شدن است، گفت: آشپزخانه دانشگاه شهید چمران تاکنون توانسته تقریبا ۷۰ درصد صنعتی شود.
محمدیان اضافه کرد: در آشپزخانه دانشگاه شهید چمران اهواز، روزانه ۸۰۰۰ پرس غذا پخت میشود. پخت غذا در این آشپزخانه به شکل سنتی انجام نمیشود و مجهز به دیگهای پلوپزی و خورشت پزی است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه کیفیت غذاهای دانشگاه به نسبت پارسال، مطلوبتر است، ابراز کرد: در تلاشیم با تامین اعتبارات لازم، نواقص آشپزخانه را رفع کنیم و در صورتی که این اعتبارات تامین شود تا پایان سال، این آشپزخانه ۱۰۰ درصد صنعتی میشود.