مسئول قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا ویروس در خوزستان گفت: قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا ویروس از ۱۰ اسفندماه از سوی بسیج دانشجویی در خوزستان تشکیل شده و در ۶ کمیته، مطالبات عمومی در زمینه نظام سلامت استان پیگیری میشود.
محمدحسین ساکی، مسئول قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا ویروس در استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد فعالیتهای این قرارگاه گفت: این قراگاه دانشجویی ۱۰ اسفندماه آغاز به کار کرده و زیرنظر بسیج دانشجویی فعالیت دارد.
ساکی اضافه کرد: در این قرارگاه دانشجویی، ۶ کمیته اقدام مستقیم، مطالبه گری، ارتباطات، رسانه، تولید محتوا و مسئله محوری فعالیت دارند.
مسئول قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا ویروس در استان خوزستان اضافه کرد: در کمیته اقدام مستقیم، بنا است در زمینه آموزشهای بهداشتی و راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس فعالیت داشته باشیم و در سطح مساجد و ادارات، دانشجویان علوم پزشکی به ارائه توضیحاتی در زمینههای بهداشت و درمان به مردم بپردازند و از این طریق از شیوع ابتلا به این ویروس در سطح استان جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: در بخش تولید محتوا نیز بروشورهایی تهیه شده که در آن اصول بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس آمده و این بروشورها را در مساجد بین نمازگزاران توزیع میکنیم. همچنین قرار است اعضای این کمیته، گفتگوهایی تصویری با متخصصان بیماریهای عفونی و حتی روانشناسان داشته باشند و این ویدیوها را به دو زبان فارسی و عربی در رسانههای سطح استان پخش کنند تا آگاهی مردم را در زمینه مقابله با کروناویروس بالا ببرند.
ساکی ابراز کرد: در بخش رسانه نیز کمیته مربوطه قرار است ارتباطات لازم را برای گسترش و معرفی فعالیتهای این قرارگاه با رسانه ها، صدا و سیما، فضای مجازی و... برقرار کند.
وی خاطرنشان کرد: در کمیته مطالبه گری نیز یکسری از مسائل موجود در سطح استان در زمینه نظام سلامت (همچون کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده و دستکش و...) را مورد بررسی قرار میدهیم و با دانشگاه علوم پزشکی اهواز در میان میگذاریم و به مطالبه گری از مسئولان دانشگاه در این زمینه میپردازیم تا اقدام به رفع آنها کنند چرا که دانشگاه علوم پزشکی اهواز متولی قرارگاه مرکزی ستاد مبارزه با کرونای استان است.
مسئول قرارگاه دانشجویی مقابله با کرونا ویروس در استان خوزستان اظهار کرد: در کمیته ارتباطات نیز، اعضا موظف شده اند به ارتباط گرفتن با بنیاد برکت، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سپاه و استانداری و... بپردازند تا از این طریق یکسری مطالبات را پیگیری کنند و تجهیزات مورد نیاز را از این محل تهیه کنیم و اکنون نیز کارهایی در این بخش انجام داده ایم و درخواست رفع کمبودهای مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش و ... را داده ایم و به ما اعلام شده که به زودی این تجهیزات به حد کافی برای استان تامین میشوند و مسائل مربوط به آن به زودی رفع میشوند.
وی خاطرنشان کرد: البته تا زمانی که این تجهیزات تهیه شوند، برخی از اعضای کمیته به ارائه آموزشهایی در زمینه تهیه محلول ضدعفونی کننده سطوح به مردم پرداخته اند تا مورد استفاده قرار دهند.