سخنگوی وزارت بهداشت، نسبت به انتقال ویروس کرونا با حضور در رستورانها هشدار داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیما سادات لاری، با تاکید بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد، گفت: در ایام همه گیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: توصیه ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارد، سفارش غذا دهند.
لاری تاکید کرد: در صورت داشتن بیماری زمینهای اکیداً از رفتن به رستورانها خودداری کنید.
وی ادامه داد: از حضور در رستورانهایی که از بیش از ۵۰ درصد ظرفیت خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویه مناسب ندارند، خودداری کنید.
سخنگوی وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، گفت: شستشو و ضدعفونی کردن دستها، قبل و بعد از صرف غذا فراموش نشود. حتماً از نوشیدنیهای بسته بندی شده سفارش دهید و از نی یکبار مصرف بسته بندی شده و یا لیوان یکبار مصرف استفاده کنید.
وی افزود: نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید.
سخنگوی وزارت بهداشت، در پایان گفت: در صورت تمایل صرفاً سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبار مصرف دارای مجوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد به طور جد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.