فارغالتحصیل دانشگاه صنعت نفت گفت: دانشجویان این دانشگاه خواستار خدمت در این کشور و در این صنعت هستند و از نمایندگان مجلس تقاضا داریم پیگیر حل مشکل استخدامی فارغالتحصیلان صنعت نفت شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، شهاب احمدىزاده، فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت شب گذشته، ٣٠ آبان ماه در پخش زنده اینستاگرامى با محوریت مشکلات ۶ سال اخیر دانش آموختگان و احیای دانشگاه صنعت نفت، گفت: این دانشگاه در سال ١٣١٨ تاسیس شده و اولین دانشگاه فنى مهندسى ایران است.
احمدىزاده افزود: این دانشگاه در ٨٠ سال فعالیتش به پرورش نیروهاى متخصص براى صنعت صنعت پرداخته و دانشکده صنعت نفت آبادان، دومین دانشگاه با قدمت ایران بعد از دانشگاه تهران است.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت ادامه داد: تا چند سال پیش، تمامى دانشجویان دانشگاه صنعت نفت بورسیه وزارت نفت بودند و بعد از فارغ التحصیلى، جذب وزارتخانه و شرکت هاى تابعه آن مى شدند و استخدام آنان انجام مى شد، اما در سال ۱۳۹۴ بخش نامه اى تحت عنوان شیوه نامه ابلاغى تصویب شد و طى آن استخدام دانشجویان ممنوع شد و همین موضوع به منشأ اختلافات وزارتخانه و فارغ التحصیلان و دانشجویان این دانشگاه تبدیل شد.
ادعای کذب وزارت نفت مبنی بر بهرهمندی از نیروی مازاد
وى ابراز کرد: از سویى در همان سال ها، وزارت نفت مدعى شد که نیروى مازاد داشته و به همین دلیل مانع استخدام دانشجویان این دانشگاه شده و این در حالى است که در سال ۱۳۹۶ وزارت نفت برای جذب نیروی انسانی اعلام نیاز مى کند و حتى آزمون استخدامى هم برگزار مى کند؛ با این حال باز هم از استخدام فارغ التحصیلان و جذب دانشجویان صنعت نفت سر باز مى زند.
احمدىزاده با بیان اینکه در بدنه وزارت نفت با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: از زمانی که وزارتخانه از استخدام دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه امتناع کرده، پیگیریهای بسیاری انجام دادیم و در جریان این پیگیریها حتی پای نمایندگان مجلس هم به جریان باز شد و به بررسی موضوع پرداختند و خواستار تحقق مطالبات دانشجویان از وزارت نفت شدند.
دانشجویان دانشگاه صنعت نفت ناچار به مهاجرت شدند
وی با بیان اینکه همچنان از نمایندگان مجلس درخواست ورود به این جریان و پیگیری مسئله لغو جلوگیری از استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت هستیم، گفت: بعد از پیگیریهای بسیاری که از سال ۱۳۹۴ انجام دادیم، وزیر نفت در دی ماه همان سال اعلام کرد که از سال ۱۳۹۵ در دفترچه آزمون سراسری هیچ تعهدی برای استخدام فارغ التحصیلان این دانشگاه قید نخواهیم کرد و این موضوع تعجب برانگیز بود چرا که به جای حل ماجرا، آقای وزیر صورت مسئله را پاک کردند. در نهایت هم مقرر شد که تعداد محدودی از دانشجویان به شرط انجام آزمون ارزیابی و تحت شرایطی خاص، استخدام و جذب شوند که این برخلاف تعهدات وزارتخانه بود و موجب شد بسیاری از دانشجویان اکنون در بیکاری به سر ببرند یا ترک تحصیل کنند و رشته دیگری را ادامه دهند و یا مهاجرت کنند.
فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت اظهار کرد: ما دانشجویان صنعت نفت خواستار خدمت در این کشور و در این صنعت هستیم و متعهد به این صنعت خواهیم بود و تقاضا داریم نمایندگان مجلس مجددا به این جریان ورود کنند و به طور جدی پیگیر حل آن شوند و شرایطی فراهم کنند تا شاهد فرار مغزها به دلیل ممانعت از استخدام فارغ التحصیلان از سوی وزارت نفت نباشیم و این دانش آموختگان در همین سرزمین خدمت کنند. حل این مسئله با انجام یکسری اصلاحات در قانون و سیاستهای استخدامی وزارت نفت است و از قوه قضائیه هم درخواست داریم به این موضوع ورود و گرهای از مشکلات این دانشجویان باز کند.
هر وعده که دادند به ما، باد هوا بود
هر نکته که گفتند، غلط بود و ریا بود
چوپانی این گله به گرگان بسپردند
این شیوه و این قاعده ها رسم کجا بود؟
رندان به چپاول سر این سفره نشستند
این ها همه از غفلت و بیحالی ما بود!
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند
هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود
گفتند چنینیم و چنانیم دریغا ...
این ها همه لالایی خواباندن ما بود!
ایکاش در دیزی ما باز نمی ماند
یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود!
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
هر نکته که گفتند، غلط بود و ریا بود
چوپانی این گله به گرگان بسپردند
این شیوه و این قاعده ها رسم کجا بود؟
رندان به چپاول سر این سفره نشستند
این ها همه از غفلت و بیحالی ما بود!
خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند
هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود
گفتند چنینیم و چنانیم دریغا ...
این ها همه لالایی خواباندن ما بود!
ایکاش در دیزی ما باز نمی ماند
یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود!