نماینده اصفهان در مجلس درباره سوال خود از وزیر ارتباطات درخصوص تلگرام، گفت: در مقطعی سرورهای تلگرام در داخل کشور مستقر بوده و در این زمینه تخلفاتی رخ داده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس مقتدایی نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طرح سوال خود از وزیر ارتباطات درباره تلگرام، گفت: در مقطعی سرورهای تلگرام (cdn) در داخل کشور مستقر بوده است.
وی ادامه داد: استقرار این سرورها در داخل کشور یعنی اینکه میبایست ترافیک و هزینههای مرتبط با آن بر مبنای استفاده داخلی و نه با تعرفههای بینالمللی حساب میشده است در حالی که در عمل تعرفه و پولی که مردم پرداخت کردهاند فراتر و بالاتر از هزینهای بوده که باید پرداخت میشده است.
نایب رئیس کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه این اضافه پرداخت مردم به یک عبارت صدها میلیارد تومان و به عبارت دیگر هزاران میلیارد تومان است که باید ابعاد آن مشخص شود.
نماینده اصفهان در مجلس با اعلام اینکه آنچه که وزیر ارتباطات در جلسه کمیسیون صنایع درباره بررسی این موضوع بیان کرد این بود که در یکسال و نیم حدود ۱۰۰ میلیارد تومان از مردم اضافه دریافت شده است، اما برآورد کارشناسان و متخصصان این حوزه گویا این است که این عدد فراتر از آن مقداری است که آقای آذری جهرمی قبول دارد.
مقتدایی تصریح کرد: بنده برای مشخص شدن ابعاد این موضوع سوالی را از وزیر ارتباطات مطرح کردم تا حقوق مردم که پایمال شده را به آنها بازگردانیم، اما آقای آذری جهرمی سوالات نمایندگان را به گونهای پاسخ داد که گویی بنای شفافسازی در این موضوع را ندارد.
وی ادامه داد: در جلسه کمیسیون درباره این موضوع بنده از پاسخهای وزیر ارتباطات قانع نشدم و قرار بر این است تا این مسئله در صحن علنی پارلمان بررسی شود، البته درباره این موضوع طرح تحقیق و تفحصی را تدوین کردهایم و در حال جمع آوری امضا برای آن از نمایندگان هستیم.
نماینده اصفهان در مجلس تصریح کرد: وزیر ارتباطات باید به صورت شفاف اعلام کند که چه میزان هزینه اضافه از مردم برای این موضوع دریافت شده است و آن را باید به افرادی که حقشان ضایع شده است برگرداند.
اگه بحث سر اینترنت داخلی و خارجیه، اینترنت دانشگاه سراسری ارومیه رو مطرح کنین ک با وجود سرور های داخلی حمل بین الملل از ما کم میشه:/ چرا نبش قبر میکنین بجای بررسی مشکلات امروز؟
خب حالا سوال اصلی اینجاست که این سرورها چرا داخل ایران اومدن اونم در مقطع انتخابات؟ سوال دوم هم اینه که اگه یک بار امکان اوردن سورورهای تلگرام به داخل کشور اونم بصورت محرمانه هست پس می شه بصورت قانونی این شرکت رو ملزم کرد که سرورهای سرویس دهنده به شهروندان ایرانی رو در ایران نصب کنه.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.