به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر محمدی، مدیر کل برنامه ریزی، آمار و فناوری اطلاعات مرکز توسعه حل اختلاف در جلسه شورای مدیران این مرکز، به ارائه گزارشی پیرامون وضعیت صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در ۱۱ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: بررسیهای آماری وضعیت صلح و سازش در شوراهای حل اختلاف در ۱۱ ماهه سال جاری نشان دهنده رشد میزان مصالحه علی الخصوص در ماههای پایانی سال ۹۹ میباشد. به طوری که میانگین کشوری میزان صلح و سازش از ۲۵.۱ درصد در اردیبهشت ماه به ۳۵.۷ درصد در بهمن ماه افزایش داشته است.
وی بیان داشت: تلاش و اهتمام جدی و مستمر همکاران در شعب شوراهای حل اختلاف سراسر کشور و نیز بخشنامه لازمالاجرا و به موقع، راهگشا و موثر مرداد سال گذشته ریاست قوه قضاییه و اسناد و برنامههای بالادستی و همچنین برنامهریزیها و سیاستها راهگشا و عملیاتی و تدابیر و رویکردهای مصوب و ابلاغی مرکز در جهت افزایش میزان مصالحه و توصیهها و ارشادات رئیس مرکز و همچنین توجه و پیگیری روسای کل دادگستری و روسای شوراهای حل اختلاف استانها، بیشک از عوامل و اثرات سازنده و چشمگیر در تحقق این امر مهم بوده است.
محمدی تصریح کرد: افزایش صلح و سازش در پروندههای شورای حل اختلاف و تداوم و توسعه این امر مهم و مبارک فارغ از اینکه عملکرد درخشان و کارنامه قابل قبول و در خور تقدیر شوراهاست، عامل مهمی در جهت افزایش میزان رضایتمندی مراجعین و جلوگیری و پیشگیری از اطاله دادرسی و همسوسازی اهداف با سند تحول و سند امنیت قضایی و منویات ریاست معظم قوه قضاییه است. انشالله روز به روز شاهد عملکرد موفق و تاثیرگذار شوراها و تداوم و توسعه امر با همکاری تعامل سازنده و بیش از پیش و تنگاتنگ مرکز و استانها باشیم.