روزبه جواد کلباسی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پاسخ به این سوال که ایا تجهیزات آموزشی، کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه خوارزمی مطابق با استاندارهای روز جهانی است، گفت: در پاسخ به این سوال، لازم است به قدمت بیش از صد ساله دانشگاه خوارزمی اشاره کرد. برخی زیرساختهای آزمایشگاهی دانشگاه مربوط به سالیان گذشته و قدیمی است. با توجه به اهمیت بهرهمندی محققین دانشگاهی از دانش روز و استفاده از تجهیزات با تکنولوژی بالا به منظور ارتقاء کیفیت پژوهش در کشور، ترمیم، بازسازی، استانداردسازی و کالیبراسیون تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی، امری ضروری به نظر میرسد.
وی ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر، در برخی دانشکدهها، محققین جهت تکمیل پروژه تحقیقاتی، به دلیل فقدان برخی تجهیزات در دانشگاه، ناچار به استفاده از تجهیزات بیرون دانشگاه و صرف هزینههای گزاف هستند. البته دانشگاه خوارزمی با افزایش قابل ملاحظه گرنت اساتید و گرنت دانشجویی سعی در حمایت از محققین این دانشگاه داشته است.
کلباسی اظهار کرد: با افزایش قابل ملاحظه هزینههای آنالیز و مواد آزمایشگاهی به دلیل تحریمهای ظالمانه، میزان حمایتهای انجام شده از محققین کافی نیست. به همین منظور دانشگاه خوارزمی دو رویکرد را در پیش گرفته که اولین ان در جهت تلاش برای تأمین بودجه، خرید و راه اندازی تجهیزات مورد نیاز است و دیگری در جهت سوق دادن پایان نامهها و رسالههای دانشجویی به سمت حل مشکلات صنعت و جامعه و جذب بودجههای مورد نیاز تحقیق از سازمانهای متقاضی خواهد بود.
مدیر امور پژوهشی دانشگاه خوارزمی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین با تلاشهای صورت گرفته، استانداردسازی برخی آزمایشگاههای دانشگاه با اختصاص بودجه داخلی و حمایت هیئت رئیسه دانشگاه در حال اجرا است. امیدوار هستیم در صورت جذب بودجه از سازمانهای حمایت کننده در آینده، استانداردسازی آزمایشگاهها در سال ۱۴۰۰ پیشرفت مناسبی داشته باشد.