به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نتایج اولیه تحقیقات حاکی از آن است که قدم زدن طی روز چه یک بار یا برای دفعات متعدد میتواند به فرد کمک کند تا عمر طولانی تری داشته باشد.
پیاده روی یکی از ایمنترین و آسانترین روشها برای بهبود تناسب اندام و سلامت جسم از جمله سلامت قلب است. دستورالعملهای مربوط به تناسب اندام که توسط کارشناسان انجمن قلب آمریکا ارائه شده بدین ترتیب است که بزرگسالان به انجام حداقل ۱۵۰ دقیقه در هفته فعالیت بدنی متوسط یا ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی سنگین یا ترکیبی از هر دو توصیه میشوند.
نرم افزارهای شناخته شده تناسب اندام و برنامههای قدم سنج شمارش گامها را آسان میکند و به همین دلیل محققان از یک دستگاه گام شمار استفاده کردند تا اثرات پیاده روی بدون وقفه (۱۰ دقیقه یا بیشتر) در طول روز را با فعالیتهای روزمره مانند بالا رفتن از پلهها مقایسه کنند.
محققان آمریکایی اظهار داشتند: در فاصله سالهای ۲۰۱۵-۲۰۱۱ حدود ۱۶ هزار و ۷۳۲ زن مچ بندهای گام شمار همراه خود داشتند تا برای یک دوره چهار تا هفت روزه تعداد قدمهای برداشته شده در طول روز و الگوی پیاده روی آنان مورد ارزیابی قرار گیرد. همه این زنان بیش از ۶۰ سال داشته اند.
محققان مجموع کل گامها برای هر شرکت کننده در مطالعه را به دو گروه تقسیم کردند: ۱- ۱۰ دقیقه یا بیشتر پیاده روی با چند وقفه و ۲- پیاده رویهای کوتاه انجام شده در حین انجام فعالیتهای منظم روزمره مانند کارهای خانه، بالا و پایین رفتن از پله ها، طی کردن مسیر رسیدن به ماشین.
به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، محققان آمریکایی با بیان اینکه در فاصله سالهای ۲۰۱۹-۲۰۱۱ در مجموع ۸۰۴ نفر جان خود را از دست دادند، دریافتند: افرادی که در دورههای کوتاه زمانی گامهای بیشتری برداشته اند زندگی طولانی تری داشته اند. همچنین با افزایش ۱۰۰۰ گام در روز احتمال فوت در مدت زمان انجام مطالعه کاهش ۲۸ درصدی داشته است.