به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز (شنبه ۲۲ خرداد) پیش از آغاز مناظرات و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که شما برای درک عینی و شناخت واقعی از دغدغههای مردم چه راهی را پیش میگیرید، اظهار داشت: دغدغههای مردم در صورتی شناخته میشوند که دولت و حاکمیت امکاناتی را فراهم کند که صدای مردم بدون هیچ گونه سانسور و تغییری به گوش مسئولان برسد.
وی افزود: زمانی که نهادهای مدنی و اجتماعی بتوانند پیام رسان جدی و واقعی مردم باشند دغدغههای مردم شناخته میشود؛ زمانی که دولت از متخصصین امر بدون هیچگونه در نظر داشتن خودی یا ناخودی استفاده کند دغدغههای مردم به نحو بهتری شنیده میشود.
مهرعلیزاده تصریح کرد: اگردغدغههای مردم و مکنونات آنها با شفافیت تمام در مطبوعات و جراید و رسانههای متعدد منتشر شود قطعا دغدغههای مردم به وضوع مشخص خواهد شد. اگر نگاه مسئولان به مردم نگاهی از بالا به پایین و ارباب رعیتی نباشد، مسئولان بهتر و دقیقتر میتوانند دغدغههای مردم را بشنوند.
وی گفت: اگر سیستم قوه مقننه ما متشکل از نمایندگان واقعی مردم باشد و انتخابها در یک مسیری قرار بگیرد که نمایندههای درد آشنا، متخصص و دلسوز که واقعاً با مشکلات مردم آشنا باشند و نه در یک جریان سیاسی و گروهی انتخاب شوند، در این صورت دغدغههای مردم از طریق مجلس و تریبونهای آن به گوش مسئولان میرسد و روشنتر و واضحتر معلوم شده و تبدیل به قوانین و مقرراتی میشود که سبب رفع دغدغههای مردم شود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: امیدوارم با برنامههایی که تدوین کردم و امروز نیز در مناظره از آنها سخن خواهم گفت بتوانیم دغدغههای دیگر مردم را نیز در آنجا بازگو کنم و انشالله بتوانیم با همفکری مردم برای آینده کشوری بسازیم که در آینده به حداقل مشکلات برسیم و دغدغههای اساسی و خطرآفرین در جامعه نداشته باشیم.