به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سامانه جامع خدمات بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) امروز رونمایی شد. با راه اندازی این سامانه به زوجهای نابارور تسهیلاتی ارائه خواهد شد تا روند درمان ناباروری آنها تسهیل شود.
تسهیلات اعطایی به زوجهای نابارور با کمک بانک صادرات به صورت قرضالحسنه و همچنین بخشی به صورت بلاعوض پرداخت خواهد شد.
زوجهای نابارور میتوانند با مراجعه به سامانه جامع https://۱۵۴۲.ir بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان جهت درمان ثبت نام کنند.
* کمک به ۱۰ هزار زوج در ۵ دهک فاقد فرزند جامعه
عبدالله ارجاعی، مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت:آغاز دور جدید فعالیت بنیاد ۱۵ خرداد را در دهه چهارم داریم.
وی ادامه داد: امروز از سامانه جامع خدمات اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد رونمایی میکنیم و به کمک درمان ۱۰ هزار زوج نابارور در دهک یک تا ۵ با کمک بانک صادرات خواهیم شتافت.
مدیر عامل بنیاد ۱۵ خرداد گفت: ۱۰ میلیون وام قرض الحسنه و یک میلیون تومان کمک بلاعوض به این زوجها پرداخت میشود.
ارجاعی خاطرنشان کرد: افرادی که مایل به استفاده از این خدمات هستند میتوانند با مراجعه به سامانه https://۱۵۴۲.ir در این طرح ثبتنام کنند.
* تولد ۸۰۰ دختر و پسر با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
سید مصطفی سید هاشمی، معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان امام امروز در مراسم رونمایی از سامانه جامع بنیاد ۱۵ خرداد و آغاز درمان ۱۰ هزار زوج نابارور، اظهار داشت: در بنیاد برکت طی سالهای گذشته برای تولد ۸۰۰ دختر و پسر زوجهای نابارور کمک کردیم.
وی ادامه داد: امروز پروژه درمان زوجهای نابارور به بنیاد ۱۵ خرداد محول شده است.
معاون پشتیبانی ستاداجرایی فرمان امام با اشاره به تئوریهای مختلف در خصوص کاهش و افزایش جمعیت در دنیا، بیان داشت:در دهه ۶۰ شعار فرزند بیشتر زندگی بهتر مطرح بود، اما در دهه هفتاد این شعار برعکس شد.
* وجود ۳ میلیون زوج نابارور در کشور
سید هاشمی با اشاره به رشد کاهش جمعیت در ایران، متذکرشد: سه میلیون زوج نابارور در کشور داریم که ۴۰ درصد علت مربوط به مردان، ۴۰ درصد مربوط به زنان، ۱۰ درصد مربوط به هردو و ۱۰ درصد نیز ناشناخته است.
وی با غلط خواندن ترویج سیاست "فرزند کمتر زندگی بهتر" در برخی دهههای گذشته، افزود: تفکر غلطی در دنیا وجود داشت که با کاهش جمعیت، سطح رفاه و آسایش جامعه افزایش مییابد و منابع زیست محیطی کمتر به خطر میافتند، اما امروز ثابت شده که جمعیت یکی از سرمایههای هرکشور است و کاهش جمعیت میتواند عواقب مختلف اقتصادی و امنیتی درپی داشته باشد.
معاون پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تأکید کرد: امروز مشکل، نحوه مدیریت در سطح جامعه است، اگر مدیریت صحیح و به روز و زبده وجود داشته باشد، جمعیتِ بیشتر تبدیل به یک فرصت و برگ برنده و منجر به افزایش توان و ظهور استعدادهای قویتر و خلاقانهتر در کشور میشود.
سید هاشمی ابراز داشت: ستاد اجرایی فرمان امام در سال جاری ۳۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است.
رضا صدیق، قائم مقام مدیرعامل بانک صادرات با قدردانی از ورود ستاد اجرایی فرمان امام به مبحث جمعیت و افزایش فرزندآوری، گفت: امروز با دیدن چهره تعدادی از فرزندان متولدشده در طرح حمایتی ستاد اجرایی، با خودم گفتم چه طرح و سرمایهگذاری بهتر و شیرینتر ازاین که منجر به تولد یک انسان شود که در آینده میتواند یک دانشمند و یک افتخارآفرین و نخبه برای کشور شود.
عضو هیأت مدیره بانک صادرات افزود: مشارکت در این طرح برای ما، مشارکت دریک پروژه اقتصادی و کوتاه مدت نیست بلکه انجام بخشی از وظایف اجتماعی و انسانی است که به آن افتخار میکنیم.
در این مراسم تعدادی از خانوارهایی که با حضور در طرح درمان زوجهای نابارور ستاد اجرایی فرمان امام صاحب فرزند شده بودند نیز به عنوان مهمان افتخاری حضور داشتند که در پایان مراسم هدایایی به والدین و کودکان آنها اهدا شد.
در پایان این آیین، تفاهمنامه همکاری بین بنیاد ۱۵ خردادِ ستاد اجرایی فرمان امام، بیمه برکت و بانک صادرات امضا شد.