گروه استانها خبرگزاری دانشجو؛ دکتر مهدی هودگر مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در خصوص برنامههای این مرکز برای جذب هر چه بیشتر هستهها و شرکتهای فناور خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی در زمینه کسب و کار و همچنین برگزاری همایشها و جسنوارههای حوزه کارآفرینی همانند "ایده شو" و فراخوانهای جذب و پذیرش در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به بخشنامه جدیدی که این امکان را به شرکتهای فناور مستقر در مراکز رشد و پارکها میدهد تا جهت دریافت دانش بنیان نوع سه اقدام کنند تصریح کرد: ما در مرکز رشد واحد دزفول در حال حاضر ۵ شرکت داریم که محصول و خروجی آنها قابلیت دانش بنیان یک و دو را دارند و در حال حاضر نیز فرآیند ثبت نام و گذراندن مراحل ممیزی دانش بنیان شدن را طی میکنند. احتمال میدهم تا پایان امسال حداقل یکی از آنها مجوز دانش بنیانی خود را اخذ کند.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول از دستاوردها و محصولات تولید شده در این مرکز نیز سخن گفت و اظهار داشت: تخت بیکماربر هوشمند که در سال ۹۷ به عنوان طرح برتر کل کشور شناخته شد، طرح دستگاه کودپاش کشاورزی که به عنوان طرح سوم کارآفرینی دانشگاه آزاد در سال ۹۸ برگزیده شد و همچنین دستگاه غذا دهی به ماهیان نیز جزو طرحهای برتر کشور در سال ۹۸ بود از برخی از محصولات تولید شده در مرکز رشد واحد دزفول است.
هودگر در خصوص تفاهمنامههای صورت گرفته با ارگانها و سازمانها نیز گفت: با سازمانهای متعددی همچون آموزش و پرورش و شهرداری تفاهنامهها به امضا ارسیده است. تفاهمنامه مشترکی نیز مابین فرمانداری دزفول، اداره کار دزفول و مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد دزفول به امضا رسیده تا بر اساس آن بحث کارآفرینی در سطح شهرستان سرعت بیشتری بگیرد.
وی همچنین با اشاره به اشتغالزایی مستقیم بیش از ۷۰ نفر در مرکز رشد واحد دزفول از امضا دو تفاهمنامه با دو شتابدهنده کسب و کار در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این تفاهنامه با هدف پشتیبانی از طرحها و ایدههایی که در مرکز مستقر هستند به امضا خواهد رسید و در این مسیر از ظرفیتهای شتابدهندهها بهره خواهیم گرفت.