به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، پژوهشگران و محققان در گروه شیلات و صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران تا دو سال آینده گوشت با منشأ گیاهی را روانه بازار میکنند.
این محصول با استفاده از برپ چغندر و برخی گیاهان دیگر تولید شده که محصول اولیه شبیه گوشت با منشأ گیاهی است که به صورت پایلود تولید میشود.
در گروه شیلات پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز پژوهشگران با برخی جلبکها در حال تولید گوشت گیاهی هستند.
در صورت تأمین منابع مالی و حمایت بخش خصوصی پژوهشگران این پردیس میتوانند تا ۲ سال آینده تولید انبوه گوشت گیاهی را آغاز کنند و بخشی از نیاز خانوادهها به پروتئین را تأمین کنند.