به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، وحید یامین پور معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان بعد از ظهر امروز در اختتامیه دوره ملی دانش افزایی مدیران، روانشناسان و مشاورین مراکزمشاوره ازدواج و خانواده با گرامیداشت آغاز ایام ماه مبارک رجب، از اهمیت ذکر و توجه دادن ذهن به حقایق عالم و فضیلتهای انسانی، اظهار کرد: گاه یاد کردن از یک حماسه و یا خواندن شاهنامه فردوسی یا خواندن داستانهای تاریخی، چون انسان را یاد فضیلتها میاندازد، به مثابه ذکر است.
وی توجه دادن انسانها به ابعاد متعالی وجود خودشان را شکل دیگر ذکر برشمرد و بیان داشت: از بهترین مصادیق ذکر همین کاری است که شما روان شناسان و مشاوران انجام میدهید و باید این کارها را به قصد قربت انجام داد و این اتفاق را شما به خوبی متوجه آن هستید.
معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه تأکید کرد: یکی از ویژگیهای جامعه سنتی، انتقال مهارتها و آموختهها به فرزندان بدلیل الفت با پدر و مادر و آمیختگی در یک بستر گسترده بود، اما اکنون با جوانانی که در بستر گسست نسلی تربیت شدهاند و عملا چیزی از خلقیات و خانواده خودشان به ارث نبردهاند.
وی گفت: نظام آموزشی ما نیز این نیازها را به جوانان ما نیاموخته است و مهارت تستزنی را آموزش داده، اما مهارتهای واقعی زندگی عملا منتقل نشده و رسانههای ما نیز این تکلیف را درست انجام نمیدهند و لذا جامعه ما سواد سبک زندگی و ... ندارد و باید یک نهضت سوادآموزی برای آموزش دیپلمهها و لیسانسههایمان در حوزه سبک زندگی راه بیاندازیم و نگذاریم که گفتگو و مفاهمه در آن منسوخ شود.
یامین پور ادامه داد: فروپاشی خانوادهها ضرورتا ناشی از مسائل معیشتی نیست بلکه ناشی از بیسوادی در روابط میان فردی است که شاید برخی را برافروخته کند، اما این امر علمی است و متخصصان امر نیز به آن تأکید دارند.
وی توجه به امر مشاوره، توسعه مراکز مشاوره، ارتقای خدمات مشاورهای و ... را از اولویتهای حوزه کاری خود در وزارت ورزش و جوانان برشمرد.