مهدی صفارینیا، رییس پارک فناوری پردیس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تبدیل شدن این پارک به ناحیه نوآوری پردیس بیان کرد: تاکنون عمده فضای فیزیکی پارک فناوری پردیس به فضاهای اداری شرکتها اختصاص پیدا میکرد و امکانات رفاهی برای نیروهای انسانی شاغل در این شرکتها وجود نداشت، چون منابع مالی کافی را هم برای این حوزه نداشتیم.
صفارینیا ادامه داد: حال فضای پارک توسعه پیدا کرده است و حدود ۱۳۰ هکتار عملیاتی شده است و ۳۰۰ هکتار درحال اضافه شدن به مجموعه است لذا این امکان فراهم شد که برای امکانات رفاهی قشر فرهیخته شاغل در پارک بیشتر کار کنیم، چون بسیاری از شبکهسازیها و همافزاییها در تعاملات شکل میگیرد. به همین جهت توسعه امکانات عمومی پارک را هدفگذاری کردیم.
رییس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه سالن چندمنظوره ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفری ایجاد، باشگاهها ورزشی، رستورانها، مهدکودک و ... اضافه شده است، گفت: در بخشهای توسعهای این نوع فضاها را توسعه میدهیم. در واقع منظور از ایجاد فضاهای تفریحی در پارک فناوری پردیس به معنای تفریح برای عموم مردم نیست و با هدف تعامل برای اعضای شاغل در شرکتهای درون پارک ایجاد و توسعه داده میشود.
وی با اشاره به بحث توجه به سکونت اهالی پارک فناوری پردیس عنوان کرد: به بحث سکونت هم توجه ویژه داریم اولویت خیلی از شرکتهای این است که پرسنل آنها در نزدیکی محل کار باشند تا راه رفت و آمد کمتر و نیروی انسانی کمتر خسته شود از طرف دیگر یکی از دغدغههای مهم نیروها رفع چالش مسکن است که اگر این چالش حل شود علاقمندی افراد به فعالیت بیشتر در مجموعه پارک بیشتر خواهد شد.
صفارینیا اظهار داشت: طی چندسال گذشته با پیگیری از وزارت مسکن تلاش کردیم یک شهرک مسکونی را برای شاغلین پارک (حدود ۷ هزار نفر البته در افق نزدیک پارک جمعیت شاغلین به حدود ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید) ایجاد کنیم و سال ۹۹ موفق به یک انعقاد یک تفاهمنامه شدیم که بخش عمده از شهرک مسکونی جدید درحال ایجاد در پردیس به شاغلین ما اختصاص پیدا کند.
وی تاکید کرد: این طرح آماده شده و در مراحل تصویب قرار دارد و امیدواریم از سال ۱۴۰۱ وارد مراحل اجرایی و سرمایهگذاری برای آن شویم.