به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، شاهین فکور، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان با بیان اینکه یکی از استراتژیهای دانشگاه علمی کاربردی، رویکرد تحولی دانشگاه و بینالمللی شدن آن است، اظهار داشت: تلاش ما این است که اقدام به تبادل استاد و جذب دانشجو از اقلیم کردستان عراق کرده و یا حتی دورههای کوتاه مدت مهارتی را برای علاقه مندان عراقی برگزار کنیم.
وی به فعالیت مراکز علمی کاربردی در شهرهای مرزی بانه و مریوان اشاره و اضافه کرد: وجود مراکز یاد شده و مشترکات فرهنگی با اقلیم کردستان عراق، فرصت خوبی برای ارتباط علمی و مهارتی با این منطقه است و در این رابطه با دانشگاه های عراق رایزنی خواهیم کرد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان، مرکز فرهنگ و هنر این دانشگاه را جزو ۱۰ مرکز برتر عنوان کرد و ادامه داد: وجود چنین مرکزی در استان و مشترکات فرهنگی با اقلیم کردستان عراق، فرصت مناسب دیگری برای برگزاری جشنوارهها و جذب دانشجو در حوزه فرهنگی است.
فکور ضمن تاکید بر تلاش برای متمایز بودن فعالیتهای این دانشگاه با دیگر دانشگاهها یعنی حرکت به سمت تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآمد، افزود: هدف این است که در کنار دورههای تحصیلی، در قالب دوره کوتاه مدت و پودمانی، در راستای آموزش مهارت بر اساس نیاز بازار و فراهم شدن زمینه شغل برای دانشجویان اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه ۴۳ درصد بیکاران کشور تحصیلات دانشگاهی دارند، یادآور شد: در حال حاضر ۷۵ درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شاغل هستند و هدف ما جذب جوانان بیکار، مهارت آموزی به آنان و ایجاد زمینه اشتغال برای آنان است.
فراخوان پذیرش و استخدام دانشجو
سرپرست دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان، شعار و اولویت این دانشگاه را در کنار آموزش، کاریابی عنوان کرد و گفت: در این مقطع از سال، فرصت پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته فراهم شده است و علاقه مندان می توانند از اول تا چهارم شهریور با مراجعه با سایت مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان یا سامانه سنجش، اقدام به ثبت نام در این رشته ها کنند.
فکور تاکید کرد: مرکز علمی کاربردی کیمیا کاشت اطبا ضمن آموزش به علاقمندان در رشتههای ذکر شده، دانشجویان و فارغالتحصیلان برتر را استخدام میکند، همچنانکه پیش از این نیز چندین نفر از دانش آموختههای مراکز علمی کاربردی استان، در واحدهای تولیدی(از جمله کیمیا کاشت اطبا) بکارگیری شدهاند.
وی در ادامه به برنامهریزی برای ایفای نقش فعالانه در کارگروه پژوهش و فناوری استانداری، درخواست پیشنهاد طرح های پژوهشی از اساتید، تلاش برای ایجاد مراکز رشد و نوآوری و خانه خلاق، در دستور کار بودن تهیه بانک اطلاعاتی از فارغالتحصیلان و ارزیابی میزان موفقیت دانشگاه در زمینه ایجاد شغل برای آنان و عدم افزایش شهریه در سال تحصیلی جدید، اشاره کرد.
دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان دارای ۱۲ مرکز تحت سرپرستی، ۱۳۱ رشته کاردانی، ۸۷ رشته کارشناسی و سه هزار و ۱۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته است.