به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هرچه روزهای بیشتری را از فوت جانسوز مرحومه امینی سپری میکنیم، برخورد ما با پروژههای از پیش تعیین شده گستردهتر میشود. هستههای اولیه شکلگیری تجمعات خیابانی که قرار بود بر پیگیری حذف قوانین پیرامون حجاب و پایان دادن به گشت فرهنگی نیروی انتظامی باشد، اما در عمل تبدیل به یک مبارزه تمام قد علیه بخشهای مختلف کشور شد. طی وهله اول به امنیت کشور و ارزشهای حاکم بر جامعه تعرض کردند، اما هرچه از این تهاجم همه جانبه فاصله گرفتیم شاهد ضربات سخت آنان به اقتصاد کشور بودیم. شاید ظاهر این اغتشاشات اخیر رنگ و بوی مسائل اجتماعی را به خود گرفته باشد، اما با جستجویی موشکافانه در باطن آن به نقشههای برنامه ریزی شده خارجی در جهت ضربه زدن به اقتصاد تازه جان گرفته ایران پی میبریم.
در روزهایی که اخبار ضد و نقیض از کف خیابان ضریب بیشتری پیدامیکرد، اغتشاشگران با توئیتی ساختگی و بدون هیچ منبع منطقی و قابل اتکایی یکی از پیشرانهای اقتصادی کشور را که در سالهای تحریمی با تمام ظرفیت خود به فعالیتهای تولیدی میپرداخت، در مظان اتهاماتی از جمله جا به جایی ماموران حافظ امنیت قراردادند. این شرکت فعال در حوزه لبنیات طی سالیان گذشته با تکیه بر توان داخلی و بهرهگیری از جوانان سختکوش و پر انگیزه ایرانی توانست که علاوه بر رقابت در بازارهای کشور، قدمی بزرگ در بازارهای صادراتی و به ویژههای کشورهای همسایه بردارد تا اقتصاد کشور در آن روزها، آنچنان درگیر التهابات خواسته آمریکا نشود. در این راستا اکانتهای ساختگی و آلبانی نشین سعی در ایجاد پویشی به منظور تحریم این شرکت و ضربه زدن به تولیدملی داشتند که بار دیگر تیر آنها به خطا رفت و پروژه تخریب تولیدملی هم به سرنوشت دیگر پروژههای آنان دچار شد.
پس از شکستهای پی در پی اغتشاشگران در صحنههای مختلف، هدف بعدی خود را صدمه زدن به کسب و کارهای احیا شده بازاریان گذاشتند. رسانههای معاند و دشمنان ملت ایران با انتشار ویدیوهایی در ساعات 6، 7 صبح از بازارها و پاساژهای شهرهای غربی کشور در تلاش بودند که بازاریان سایر شهرها را تهیج کنند که کسب و کارهای خود را به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآورند. پس از آنکه با بی محلی کاسبان و مغازه داران رو به رو شدند مانند همیشه دست به تخریب و تهدید بردند و خساراتی غیرقابل جبران را به این افراد وارد میکردند.
از همان روزهای ابتدایی آغاز اغتشاشات، سایبریهای خارج نشین با فعالسازی رباتها و اکانتهای فیک به صفحات کسب و کارهای فعال اینترنتی حمله کردند و با تهدید و بعضا لجنپراکنیهای ناصواب سعی در تعطیلی کسب و کارهای آنان داشتند. همین مجموعه اقدامات آنها باعث شد که فضای مجازی به میدانی آماده برای اقدامات و ترویج فعالیتهای تروریستی خودشان باشد. در این میان محدودیتهای ایجاد شده برای اینترنت بین المللی سبب تعطیلی مطلق بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی شد و پروسه انتقال اطلاعات صاحبان این کسب و کارهای از پلتفرمهای خارجی به داخلی زیانهای بسیاری را به آنان وارد کرد. هدف اغتشاشگران از تعطیلی کسب و کارهای مجازی و حقیقی ایجاد رکود اقتصادی، افزایش بیکاری و بالابردن احساس نارضایتی در مردم است و تحرکات خیابانی آنها برای اجرای چنین نقشههای سیاهی برای مردم ایران است.
راهبرد تکراری سال 88 اینبار هم اجرا شد. راه اندازی پروژههای کشته سازی و انتشار فیلمهای تقطیع شده از رفتار حافظان امنیت با اغتشاشگران به منظور جریان سازی در میان کشورهای دنیا مسیری است که تجزیه طلبان، اغتشاشگران و دشمنان ملت ایران برای تحریمهای اقتصادی بیشتر علیه ایران طی میکنند. کشورهای اتحادیه اروپا، آمریکا و کانادا که پیش از این برای فشار علیه ایران از هیچ اقدامی دریغ نکرده بودند بار دیگر با ارسال پالسهای تحریمی سعی در نابه سامانی بازار ارز را داشتند. در این میان تعطیلی صرافیها و مراکز معتبر فروش ارز به منظور جلوگیری از خسارات ناشی از حملات وحشیانه اغتشاشگران سببی شد تا بازار ارز پس از ماهها ثبات و شکل گیری نظمی بی سابقه بار دیگر ملتهب شود و افزایش قیمت ارز در یکی دو هفته اخیر نیز کلید بخورد.
میدانداران اغتشاشات اخیر که تماما در خارج از کشور حضور دارند به صورت مداوم دم از رشد و توسعه اقتصادی برای مردم میزنند، اما خودشان صحنه را به شکلی طراحی کردند تا رشد 4 درصدی اقتصاد کشور که پس از سالها به دست آمده دوباره به همان آمار دولت قبل بازگردد. افزایش فروش نفت، افزایش صادرات غیر نفتی، رشد صنعت گردشگری، رشد سرمایه گذاری در بخش صنعت و دیگر دستاوردهای یکسال اخیر دولت سیزدهم از جمله اتفاقاتی است که دشمنان ملت ایران چشم دیدن آن را ندارند و عده قلیلی از وطن فروشان خارج نشین هم برای تحریم بیشتر ایران و از بین بردن این پیشرفتهای یکساله دست و پا میزنند.
سیدمحمدمهدی آقامیری، فعال رسانهای