به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جلیل اسلامی معاون امور بندری سازمان بنادر در خصوص آخرین وضع اجرای طرح جامع بنادر بازرگانی و ساماندهی بنادر کوچک، گفت: در راستای ارتقا یکپارچگی و هماهنگی در شناسایی، تدوین کاربری و هرگونه عملیات ساخت و ساز عمرانی و تأمین تجهیزات، اقدامات و فعالیتهای اجرایی، افزایش نفوذ سرمایه گذاریها در تسهیل ورود کشتیهای بزرگ تجاری، پیشگیری از معطل شدن و کاهش انتظار نوبت کشتیها و نیز تسریع در امر تخلیه و بارگیری کشتیها در بنادر کشور «دستورالعمل اجرایی طرح جامع بنادر کشور» مدنظر قرار گرفته است.
وی با اشاره به «دستورالعمل اجرایی طرح جامع بنادر کشور» عنوان کرد: این دستور العمل در بردارنده مطالعات شرایط بازار و تغییرات آن، امکان سنجی پروژههای اجرایی یا توسعهای جهت تصویب، اصلاح یا تجزیه پروژهها و نیز تحلیل و تصویب طرح جامع جدید با بهره گیری از ظرفیت مشاوران است.
به گفته اسلامی، تدوین یک دستورالعمل اجرایی فرآیند محور، همراه با احصای ادارات دست اندرکار، جایگاه و وظایف آنها نیز در دستورکار قرار گرفته است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: به منظور اجرای طرح جامع بنادر کشور، بازنگری دستورالعمل کمیته پایش و به روزرسانی طرح جامع بنادر بازرگانی کشور مصوب اجلاس شماره ۱۷۲۴ مورخ ١٣٩١/١١/١۶ هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی، انجام شده است.
وی درباره ساماندهی و واگذاری بنادر کوچک نیز اعلام کرد: در این خصوص قرارداد بهره برداری از بنادر جاسک و سیریک در استان هرمزگان و بنادر کنگان و گناوه در استان بوشهر منعقد شده و واگذاری بنادر دیلم و دیر در استان بوشهر نیز در دستور کار این سازمان قرار دارد.