به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری در تلاش است تا با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، خلاق و نوآور حوزه فین تک، گردش مالی را در کل زیستبوم نوآوری کشور تسهیل کند.
عرفان مرادیان مدیرعامل شرکت دانشبنیان نوآوران راهبرد سپهر پایا در اینباره گفت: حوزه فین تک و زیستبوم کسب و کارهای مالی در کشور ما به سرعت در حال رشد است، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری نیز تاکید ویژهای بر روی این حوزه دارد. در این شرکت دانشبنیان نیز تلاش شده با هماهنگی با رگولاتور دولتی، بستری امن و پویا در اختیار کسب و کارهای نوآور و شرکتهای ایرانی قرار گیرد تا بتوانند تبادلات مالی خود را به صورت آنی مدیریت کنند.
شرکتهای نوآور و عموم شرکتهای تجاری که به صورت روزانه به ویژه به روش آنلاین، با مشتریان مختلف سروکار دارند، نیازمند درگاهی برای مدیریت مالی هستند. برای مثال، تاکسیهای اینترنتی باید بتوانند در لحظه پرداختها و دریافتیها از دهها هزار مشتری و همچنین رانندگان را مدیریت کنند. شرکتهای دانشبنیانی مانند نوآوران راهبرد سپهر پایا به عنوان حساب یار رسمی سیستم شاپرک، این خدمت را انجام میدهند.
فراهم کردن درگاه پرداخت اختصاصی برای کسب و کارها با نام و لوگوی همان کسب و کار از دیگر خدمات این مجموعه است. استعلام شماره شبا، استعلام شماره حساب و استعلام شماره کارت نیز در سبد خدمات شرکت قرار دارد.
همچنین کسب و کارها میتوانند از این شرکت دانشبنیان حوزه فین تک درخواست کنند که خدمات پایا گروهی را برای آنها مدیریت کند. این خدمات مالی میتواند شامل انتقال وجه به حساب تعریف شده کسب و کار و یا به کیف پول مشتری باشد.
به غیر از کسب و کارها، عموم مردم نیز این امکان را دارند تا از خدمت انتقال از کارت به شبا استفاده کنند. همچنین این مجموعه دانشبنیان ابزاری آنلاین فراهم کرده است، تا صندوقهای وام کوچک تشکیل شده در میان خانواده، اقوام و مراکز خیریه توسط سیستم آنلاین شرکت مدیریت شوند.
در حال حاضر صدها شرکت خلاق، دانشبنیان و نوآور با حمایت معاونت علمی، در حوزه فینتک و نوآوریهای بانکی و مالی فعالیت دارند. گسترش این خدمات میتواند به مثابه زیرساختی برای رشد سایر کسبوکارها در اکوسیستم نوآوری عمل کند و به تسهیل گردش مالی بیشتری منتهی شود.