به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این پایگاهها در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی گلستان، البرز، زابل، اسفراین، سمنان، ارومیه، مشهد، تبریز، لار، سراب، اردبیل، کاشان، ساوه، جیرفت، اراک، مازندران، نیشابور، ایلام، گناباد و زاهدان افتتاح شد.
این پایگاهها با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان با تاکید بر مناطق کمتر برخوردار ساخته شده است.
در این مراسم علاوه بر ۴۲ پایگاه جادهای اورژانس، ۲۶ پایگاه شهری اورژانس، ۱ پایگاه اورژانس بانوان، ۳ پایگاه هوایی اورژانس همچنین ۳ پایگاه موتورلانس، ۲ پد بالگرد اورژانس هوایی و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس نیز افتتاح شد.
در این مراسم همچنین در ارتباط زنده تصویری از ارومیه، گزارشی از آخرین وضعیت رسیدگی به مصدومان زمین لرزه ۵.۹ ریشتری خوی ارائه شد.
رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به افتتاح ۷۲ پایگاه اورژانس در سراسر کشور با تمرکز بر خدمت رسانی در مناطق کمتر برخوردار، گفت: سازمان اورژانس در همکاری با ارکان وزارت بهداشت، خود را برای خدمت رسانی در ایام نوروز، آماده میکند.
دکتر جعفر میعادفر در آیین این افتتاح اظهار داشت: اورژانس پیشانی نظام سلامت است و علاوه بر خدمت رسانی به بیماران و مصدومان، در بحرانها و حوادث طبیعی نیز حضوری فعال دارند که آخرین نمونه آن، خدمت رسانی به مصدومان در زمین لرزه خوی بوده است.
وی افزود: نیروهای اورژانس در زمین لرزه خوی، مشارکت فعالی داشتند و اولین تیمهای اورژانس، ۴۰ دقیقه پس از وقوع زمین لرزه در مناطق زلزله زده، حضور یافتند. در این حادثه بیش از ۴۵ دستگاه آمبولانس و ۱۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس از استانهای مجاور در خوی حضور داشتند.
رییس سازمان اورژانس کشور یادآور شد: اورژانس در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، در کنار نیروهای بهداشتی و درمانی در قالب ایستگاههای فجر سلامت آماده خدمت رسانی است. در تهران، نیروها و آمبولانسهای اورژانس در مشارکت با دانشگاههای علوم پزشکی در ۱۰۴ پایگاه فجر سلامت، حضور خواهند یافت.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ارسال محموله چادرهای اقامتی به مناطق زلزلهزده خوی از طرف وزارت بهداشت خبر داد.
بهروز رحیمی با بیان اینکه زمینلرزهای به بزرگی ۵.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر)، هشتم بهمنماه، شهر خوی در شمال آذربایجانغربی را لرزاند، گفت: رسیدگی به مصدومان زلزله خوی با دستور وزیر بهداشت، درمان وآموزش و بسیج همه امکانات از همان ساعات ابتدایی انجام شده است.
وی در ادامه ضمن بیان اینکه اقدامات بهداشتی و درمانی لازم برای مردم منطقه زلزلهزده خوی توسط وزارت بهداشت از ساعات اولیه زلزله تاکنون در حال انجام است، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین خدمات درمانی مطلوبی را بهسرعت به مصدومان زلزله خوی ارائه کنیم.
رحیمی از ادامه آمادگی مراکز درمانی آذربایجان غربی و شرقی، کادر بهداشتی، درمانی و اورژانس برای ارائه خدمت به مردم منطق و مصدومان خبر داد و افزود: بخشی از زیرساختهای بهداشتی و درمانی منطقه نیز دچار خساراتی شدهاند که میزان آن در دست ارزیابی است.
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: در راستای رفع کمبود امکانات اقامتی در منطقه، محموله چادرهای وزارت بهداشت هم روز گذشته وارد شهر خوی شد.