به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، تفاهمنامه طرح کهاد ویژه دانشجویان بین دانشگاه بزرگمهر قائنات و اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبیمعاون وزیر کار، رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفهای کل کشور امضا شد.
سیداحسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در مراسم امضای این تفاهم نامه با اشاره به تفاهم نامه پیشین این دانشگاه با اداره کل فنی و حرفهای خراسان جنوبی، گفت: در سال ۹۹ برای تأسیس مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی امضا کردیم که نتیجه آن همکاری خوب این دو نهاد آموزشی و مهارتی بود.
شکیب ادامه داد: هرچند دوره کرونا آموزش غیر حضوری باعث افت شد، ولی با حضوری شدن آموزش از اردیبهشتماه این دورهها نیز مجددا رونق گرفت.
رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات با بیان این که در دانشگاه بزرگمهر ۱۸۵ دوره مهارتآموزی مصوب سازمان در ۱۴ رشته مختلف داریم، گفت: حوزه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در دو سال اخیر فعالیتهای بسیار خوبی داشته است و موفق شدیم مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه را هم راهاندازی کنیم، که این همافزایی با وجود این مرکز و با مشارکت اداره فنی و حرفهای شهرستان میتواند به غنای دورههای مختلف تخصصی و مهارت آموز شدن دانشجویان دانشگاه کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: دانشجویان بسیار مستعدی داریم ودانشجویان این دانشگاه در چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج که به عنوان تیم منتخب از خراسان جنوبی در تهران حضور داشتند موفق شدند در جمع ۱۳۸ تیم مقام اول کشوری را کسب کنند.
شکیب با بیان این که با حضور اساتید و اعضای هیئت علمی جوان این موفقیتها در سالیان گذشته به شکلهای مختلف وجود داشته است، گفت: امیدواریم با حمایت شما و مسئولین در رسالت مهم مهارتآموزی دانشجویان و شرکت در دورههای تخصصی بتوانیم موفق باشیم.
رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات اظهارداشت: با توجه به تجربهای موفقی که در برگزاری دورههای تخصصی iut داشتهایم و دو دوره برای دانشجویان در سال ۱۴۰۰ برگزار شده است و با وجود دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای انرژی و آزمایشگاه تحقیقاتی انرژیهای نو این آمادگی را داریم که در صورت همکاری سازمان فنی و حرفهای کشور نسبت به تجهیز کارگاه iut دورههای آموزشی ویژه دانشجویان ومتقاضیان و علاقهمندان را در شهرستان را برگزار کنیم.
وی به استعداد دانشجویان در دورههای فرادرس اشاره داشت و گفت: تعدادی از دانشجویان ما دراین دورهها به صورت مجازی تدریس دارند و محتواهای مختلفی را تولید کردهاند و اگر سازمان فنی وحرفهای مشارکت کند آموزشهای لازم دراین زمینه هم میتواند از سوی دانشگاه داده شود.
حسینی نیا، رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور نیز در جمع اساتید دانشگاه بزرگمهر قاینات نیز گفت: یکی از مهمترین برنامههای ما طرح نهضت ملی مهارتآموزی در گام دوم انقلاب است.
وی با بیان این که موضوع اشتغالپذیری جوانان در دستور کار ما قرار دارد افزود: این وظیفه ما در فنی و حرفهای است که مهارتهایی که منجر به اشتغالزایی جوانان شده و قابلیتهای اشتغال را برایشان فراهم کند ایجاد و مهیا کنیم.
حسینی نیا با اشاره به ظرفیتهای شهرستان گفت: زعفران قاینات به عنوان یک برند ایرانی شناخته شده است و با راهاندازی کارگاههای تخصصی فراوری زعفران میتوان از خام فروشی به کشورهای دیگر جلوگیری کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از دانشگاه بزرگمهر قاینات گفت: اقدامات این دانشگاه در خصوص مهارتآموزی بسیار ارزشمند است واین مهارتآموزی متناسب با رشته تحصیلی در اشتغالزایی جوانان ما بسیار موثر است.