به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ براساس اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، آخرین وضعیت کشوری نتایج اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها، ۱۵۱ هزار و ۵۶۶ مورد بازرسی از سه میلیون و ۵۷۷ هزار و ۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش انجام شده است.
در طول این مدت، ۲۷ هزار و ۷۶۶ مورد اخطار به مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی داده و به مراجع قضایی معرفی شده که از این تعداد، ۴۴۰ واحد متخلف، پلمب شده اند.