به گزارش خبرنگار استانها خبرگزاری دانشجو، نشست اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیات دولت روز پنجشنبه ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ در محل سازمان مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان، با پخش کلیپ بنیانگذار دانشگاه در جلسه به اقدامات ماندگار مرحوم افضلیپور در کرمان اشاره کرد و گفت: مرحوم افضلیپور، بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان را انسانی موفق و موثر میدانیم، فردی بود که از استانی دیگر آمد، نیازسنجی کرد و به یک الگو تبدیل شد، سعی کنیم این چهره را معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه این فرد میتواند نمونهای برای ارزیابی باشد، تصریح کرد: سالهای بعد از انقلاب را همینگونه ارزیابی کنیم، همه باید با هم باشند و چیزی را برجسته و چیزی را کمرنگ نکنیم.
جهرمی با تاکید بر اینکه اتفاقات پاییز گذشته بسیار درسآموز است و زوایایی را برایمان روشن کرد، گفت: ما از این اتفاقات متوجه شدیم باید چه کنیم و در چه زمینههایی کم گذاشتیم.
وی افزود: گاهی در ذهن خودمان احساس میکنیم بدیهی است که انقلاب اسلامی با پیش از انقلاب و سایر کشورها قابل مقایسه نیست، به همین دلیل شاید اهمیت انقلاب را نتوانستهایم به نسل بعد منتقل کنیم.
سخنگوی دولت از نظم نوین جهانی سخن به میان آورد و بیان داشت: برخی از جوانان ما از این ریل جدید آگاه نیستند و اهمیت و جایگاه ایران و نقش خود را دنیای جدید نمیدانند.
وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی برای شکستن آقایی دلار ایستادگی میکند، گفت: انقلاب اسلامی ۴۴ سال مقاومت میکند تا به این پیروزی برسد، اما جوان ما از همه ابعاد و زوایای آن آگاه نیست که به آن افتخار کند.
بهادریجهرمی به روی کار آمدن دولت سیزدهم پرداخت، از رسالتهای مختلف گروههای متفاوت سخن به میان آورد و با تاکید بر اینکه باید بپذیریم نظر واحد در خصوص راهکار حل مشکلات جاری کشور در بسیاری از مسائل وجود ندارد، گفت: اگر جلسه را تماما با کارشناسان و اساتید اقتصادی برگزار کنیم و سوالی پیرامون ارز و اقتصاد بپرسیم، قطعا پاسخهای متفاوتی دریافت میکنیم.
وی افزود: اگر نسبت به کلیات دولت موافق هستیم باید مشورت بدهیم، اما در نهایت آن دولت هست که تصمیم میگیرد بر اساس مصالح کلان و در نظر گرفتن همه جوانب قضیه و مقدورات اجرایی کدام نظر را قبول کند.
سخنگوی دولت، از مدیران میانی و ابقای آنها سخن به میان آورد و گفت: چه کسی باید کادرسازی میکرد؟ در کادرسازی و تربیت مدیران اجرایی ضعیف عمل شده است و به همین ترتیب در گزینش و انتخاب مدیران نیز در برخی ادوار به ظرفیت نخبگان علمی و اجرایی کشور توجه اندکی شده است البته معتقدم که در انتصابات ضعفهایی داشتیم، اما اگر از همین بعضا افراد ضعیف حمایت کنیم بسیاری از ضعفها جبران میشود.
وی به آغاز بهکار دولت سیزدهم اشاره کرد و با تاکید بر اینکه آن روزها زندگی اجتماعی نیمه تعطیل بود و روزی ۷۰۰ نفر رابابت کرونا از دست بدهیم، گفت: تورم ۵۹.۳ درصدی داشتیم که رکورد تاریخ ۷۰ ساله کشورمان بود، میانگین تورم ۵ ساله ما با ۱۰۰ سال گذشته برابری میکرد، در حوزههای اقتصاد، سلامت، فرهنگ و ... بسیار به هم ریخته بودیم.
وی اضافه کرد: مدیریت بحران اولین کار دولت جدید بود، سرپرست وقت بانک مرکزی در ابتدای دولت که از دولت گذشته بود در یک سخنی گفت: «وضعیت در حال وخیمتر شدن است و بهزودی تورم سه رقمی میشود».
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه ما در تبیین کوتاهی کردیم، گفت: اگر میخواهیم بفهمیم شرایط امروز کشور بهتر شده یا نه و آیا پیشرفتی داشتهایم یا خیر، باید وضعیت گذشته را مرور کنیم و حال را با گذشته و وضع مطلوب مقایسه کنیم.
وی از کاهش نرخ تورم در دولت سیزدهم سخن به میان آورد و عنوان داشت: ما در سال تورم جهانی هستیم، تورم کشورهای دنیا به سه برابر رسید چراکه مسائل اوکراین و دوره پساکرونا سبب وخامت اوضاع تورم جهان شد، اما کشور ما با وجود اغتشاشات به ۴۶ درصد رسید، این در حالی است که اینک تورم ۱۲ ماهه کشور به ۳۸ درصد رسیده است.
بهادریجهرمی بر حل مشکلات تاکید کرد و با اشاره به اینکه مشکلات هست، اما رو به درمان هستند، همانطور که کرونا و دیگر مشکلات به پایان رسید، گفت: با اتکا به خود و کمک گرفتن از سیاست خارجی حتما آینده ایران ما از امروز روشنتر است.