خبرگزاری دانشجو؛ سال گذشته بود که دانشجویان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصمیم گرفتند برای نسختین بار کاروانی را راهی سفر اربعین کنند؛ کاروانی 100 نفره متشکل از دانشجویان، کارکنان و اساتید که مسیر نجف تا کربلا را پای پیاده طی کردند.
اما با آغاز محرم سال جاری، تصمیمات بزرگ تر شد؛ برپایی موکب در شهر کربلا فعالیتی سخت برای یک مجموعه دانشگاهی محسوب می شد اما شور و شوقی که حضرت اباعبدالله به جان ها می انداخت، تمامی مشکلات را سهل می کرد.
این همت باعث شد وزارت بهداشت، برپایی و پذیرایی از دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در شهر کربلا را به دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی واگذار کند؛ مسئولیتی بزرگ که تنها با مدد گرفتن از صاحب این روزها امکان داشت از پس آن بربیایند.
سید احیا سیدی در گفتگو با خبرنگار دانشجو با اشاره به فعالیت موکب «آرمان حسین (ع)» در نزدیکی بین الحرمین، اظهار داشت: ۴۰ نفر از دانشجویان و همکاران به عنوان خادم به این موکب اعزام شدند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد ادامه داد: فعالیت این موکب از ۳ شهریور آغاز و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه این موکب به دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور خدمت رسانی داشت، افزود: از طریق سامانههای معرفی شده تمامی شبها توسط دانشگاههای علوم پزشکی رزرو شد.
سیدی تصریح کرد: از زمان برپایی موکب تاکنون شبانه حدود ۲۰۰ دانشجو (۱۵۰ خانم و ۵۰ آقا) از ۲۰ دانشگاه در موکب اسکان یافته اند.
وی افزود: در مجموع به حدود ۲ هزار دانشجو، خدمات رسانی میشود.
وی عنوان کرد: همچنین پذیرایی ۵۰۰ پرس صبحانه، نهار و شام در هر وعده برای سایر فراهم شده که کار طبخ و توزیع توسط خادمان موکب انجام میشود.
وی با اشاره به خدمت رسانی به بیش از ۲ هزار نفر طی این مدت، گفت: اقدامات تنها به اسکان و پذیرایی معطوف نمیشود بلکه فعالیتهای فرهنگی و رسانهای نیز تدارک دیده شده بود.
سیدی در انتها گفت: همچنین خدمات اولیه درمانی توسط پزشکان و پرستاران حاضر در موکب به دانشجویان ارائه شد.
این موکب در یکی از شبها میزبان پدر شهید آرمان علی وردی بود؛ شهیدی که نام این موکب از او گرفته شده است؛ «آرمان حسین».
پدر این شهید با حضور در جمع دانشجویان ساکن در موکب، دقایقی ویژگیهای پسرش را تشریح کرد و از امام حسینی بودن آرمانش گفت.
عباس شیراوژن، معاون فرهنگی وزارت بهداشت نیز از این موکب بازدید کرد و در حاشیه این بازدید اظهار داشت: حجم انبوه زائران دانشجو از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، نویدبخش بوده و در عین حال، مسئولیت خادمان را برای خدمت رسانی مناسب، دو چندان میکند.
وی افزود: با هماهنگیهای انجام شده توسط معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت و دانشگاههای علوم پزشکی خراسان شمالی و کرمان، مقرر شد دو موکب جهت اسکان دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور در دو شهر نجف و کربلا دایر شود تا به این زائران، خدمات اسکان، پذیرایی و فعالیتهای فرهنگی ارائه شود که این دو دانشگاه با وجود مشکلات و مسائل خاص برپایی موکب، به بهترین شکل، این وظیفه خطیر را به سرانجام رساندند.