به گزارش خبرنگار دانشجو، علی اسماعیلی صبح دوشنبه 17 مهر 1402، در این مراسم با بیان اینکه در مسیر حرکت به سمت دانشگاههای پیشرو، باید زیرساختها و تجهیزات به روزسانی شوند، اظهار کرد: با این هدف و پس از رایزنی ها و هماهنگی های انجام شده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی و افتتاح شد تا با این اقدام زمینه ورود رشتههای جدید و توسعه تحصیلات تکمیلی فراهم شود.
وی ادامه داد: با توجه به برنامههای دانشگاه در حوزه آموزش و حرکت به سمت دانشگاه پیشرو، بایستی برخی ساختارها از جمله چارت سازمانی دانشکده ها اصلاح شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه طبق سند توسعه و برنامههای دانشگاه باید حداقل ۳۰ درصد دانشجوهای دانشگاه تحصیلات تکمیلی باشند، عنوان کرد: در راستای تحقق این مهم، در خصوص تحصیلات تکمیلی زمینهها و بسترهای آموزشی دانشگاه مورد بازبینی و توسعه قرار گرفته است.
وی مجازی سازی، بین المللی سازی، افزایش کیفیت آموزشی و هوشمندسازی را از اهم راهبردهای عملیاتی دانشگاه خواند و افزود: دغدغههای مقام معظم رهبری در این خصوص را مدنظر قرار داده ایم و متناسب با آن برنامه هایی نیز تدوین شده است که در طول سال اجرایی خواهد شد.
اسماعیلی از فارغالتحصیلی متخصصان اطفال برای نخستین بار از دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: اولین سالی است که خروجی اطفال داشته ایم و تمام رزیدنت های دانشگاه در برد تخصصی شرکت و با کسب نمرات عالی قبول شده اند.
وی یادآوری کرد: که با هم افزایی و هدف را بر رسیدن به جمع دانشگاههای پیشرو گذاشته شده و زمینه این اقدام در آموزش فراهم شده است.
بنا بر این گزارش، در این آیین از دکتر فاطمه عروجعلیان به دلیل قرار گیری در لیست یک درصد دانشمندان برتر جهان و نیز کسب عنوان سرآمد علمی کشور، تقدیر شد