به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل روز یکشنبه با اشاره به اینکه در دو سال اخیر ۸۲۱۸ واحد مسکونی در اردبیل احداث شده، اظهار کرد: کارهای انجام شده از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در ۲ حوزه بسیار مهم و راهبردی ساخت مسکن در قالب نهضت ملی مسکن و ساخت و توسعه بزرگراهها و راههای اصلی استان چشمگیر است.
وی افزود: با روی کار آمدن دولت سیزدهم و اختصاص قابل توجه اعتبارات، از شمال تا جنوب، استان اردبیل به کارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی تبدیل شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه ۴۰ درصد از طرحهای عمرانی و زیربنایی استان مربوط به اداره کل راه و شهرسازی استان میباشد، ادامه داد: یکی از اقدامات مهم و محوری راه و شهرسازی استان در دولت سیزدهم افتتاح هشت هزار و ۲۱۸ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی بافتهای فرسوده، ساخت مسکن روستایی و ساخت مسکن به صورت خود مالکی میباشد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه احداث بزرگراه شتاب گرفته است، افزود: بهرهبرداری از ۵۲ کیلومتر طرح بزرگراهی با اعتبار ۹ هزار و ۸۵۵ میلیارد ریال و تکمیل ۴۰ کیلومتر بزرگراه از اقدامات خوب و ماندگار دولت سیزدهم در این استان میباشد.
وی افزود: احداث راه اصلی کلور – درام به طول ۱۷ کیلومتر، احداث باند دوم انگوت – قره آغاج به طول چهار کیلومتر، احداث باند دوم مشگینشهر – اهر به طول ۱۰ کیلومتر، احداث کنار گذر شهر نیر و نیر – سراب به طول ۱۸ کیلومتر و احداث باند دوم گرمی – اردبیل بخشی از عملکرد و اقدامات اداره کل راه و شهرسازی استان در توسعه بزرگراهها دوره دولت سیزدهم است.
حیدری اظهار کرد: آغاز احداث تونل مهم و راهبردی الماس، تعریض و بهسازی راههای طرفین مسیر خلخال - اسالم به طول ۴.۵ کیلومتر در توسعه و آبادانی جنوب استان و تقویت صنعت گردشگری منطقه نقش مهمی ایفا خواهد کرد.
وی بیان کرد: در سالهای گذشته ۱۸۵ کیلومتر بزرگراه در سطح استان احداث و به بهرهبرداری رسیده و احداث ۲۷۸ کیلومتر طرح بزرگراهی هم در استان آغاز شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: احداث تونل دوم گردنه حیران به طول ۷۳۰ متر، احداث باند دوم اردبیل – سرچم به طول ۱۰۳ کیلومتر، احداث باند دوم رضی – امیرکندی و گرمی - بیلهسوار به طول ۶۵ کیلومتر و احداث باند دوم پارسآباد – سربند – مشگینشهر به طول ۶۰ کیلومتر به عنوان طرحهای مهم راهسازی و بزرگراهی در حال اجرا است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه بازآفرینی شهری یکی از راههای مهم محرومیتزدایی و کاهش آسیبهای اجتماعی در مناطق ناپایدار و بافتهای فرسوده به شمار میرود، افزود: در سالهای اخیر یک هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی با زیربنای ۱۹۲ هزار مترمربع با اعتبار هزینه شده ۲۳ هزار میلیارد ریال در بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی استان اردبیل به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: در قالب ماده چهار قانون جهش تولید به یک هزار و ۹۲۵ متقاضی در بافتهای فرسوده و ناکارآمد از طرف بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده است.
حیدری اظهار کرد: در چهار شهر اردبیل، مشگینشهر، پارسآباد و خلخال ۳۱ طرح بازآفرینی با زیربنای ۸۶ هزار و ۷۴ مترمربع در دوره دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: در قالب طرحهای بازآفرینی ۱۲ طرح زیربنایی، روبنایی، بهسازی و نوسازی در مناطق و بافتهای فرسوده استان اردبیل با اعتبار ۶۴۰ میلیارد ریال افتتاح شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: بهرهبرداری از مسجد امام رضا (ع) سایت مسکن مهر میراشرف، تملک و ساماندهی اطراف بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی، اجرای کف و جدارهسازی محله معمار اردبیل و افتتاح سالن ورزشی ایرانآباد و فاز اول پارک بزرگ میراشرف و محله ملایوسف و احداث ساختمان کلانتری، اجرای شبکه آب و احداث پایگاه سلامت در محله گلمغان بخشی از اقدامات اداره باز آفرینی شهری راه و شهرسازی استان در شهر اردبیل میباشد.
حیدری اظهار کرد: همچنین اجرای پل طاقی بر روی رودخانه کوثر، پیادهراه و کفسازی محله قلعهباشی خلخال، احداث مدرسه ۶ کلاسه مشگینشهر، بهسازی معابر محله زیر نهر تراب پارسآباد مغان از دیگر اقدامات بازآفرینی راه و شهرسازی استان اردبیل در دولت سیزدهم بوده است.