به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، تازههای نشر پژوهشگاه مطالعاتی تقریبی وابسته به مجمع جهانی تقریب بین مذاهب روز پنجشنبه در حاشیه کنفرانس سی و هشتم وحدت اسلامی با حضور «مسعود پزشکیان» رئیسجمهوری رونمایی شد.
تازههای نشر، مواردی، چون طوفان اقصی و عادی سازی، یاری علمای مسلمانان نسبت به طوفان اقصی، حذف عقود در مذاهب اسلامی و چکیده مقالات کنفرانس سی و هشتم وحدت اسلامی را دربرمیگیرد.
سی و هشتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی با موضوع «همکاریهای اسلامی برای دستیابی به ارزشهای مشترک با تاکید بر مساله فلسطین» با حضور مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری و شخصیتهای کشوری و لشکری و همچنین نخبگان و اندیشمندان کشورهای اسلامی آغاز به کار کرد.
امروز شاهد آغاز کنفرانس وحدت اسلامی هستیم، اما وبینارهای غیرحضوری این اجلاس از یکشنبه (۲۴ شهریور) آغاز شده و تا یکشنبه (اول مهر) ادامه خواهد داشت.
بیش از ۲۳۰ عالم دینی و فرهیخته فرهنگی در قالب ۱۶ وبینار ۱۵ نفره سخنرانی میکنند که این افراد به دلایل مختلف نتوانستند در کنفرانس وحدت حضور پیدا کنند.
در مجموع ۱۴۴ تن از علما و فرهیختگان خارجی از ۳۶ کشور در قالب ۹ وبینار و ۹۰ تن از علما و نخبگان فرهنگی در قالب ۶ وبینار سخنرانی میکنند.
امسال ۷۸ نفر از شخصیتهای فرهیخته دینی و رسمیِ ۳۰ کشور که بیشتر آنان وزیر، مفتی، روسای سازمانهای بین المللی یا در تراز معاونان این سه منصب هستند، در کنفرانس حضور پیدا خواهند کرد و این برای نخستین بار است که میهمانانی از سراسر جهان مثل آمریکا، اروپا، شرق تا غرب آسیا، مالزی، روسیه، اندونزی و دیگر کشورهای اسلامی دعوت شده اند که ۳۲ نفر از این شخصیتها برای نخستین بار در کنفرانس شرکت میکنند.
بیش از ۳۱۳ مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده که ۴۴ مقاله از ۱۷ کشور خارجی است و قرار است کتابچه خلاصه مقالات در کنفرانس عرضه شود. همچنین ۱۲ کتاب در حوزه وحدت جهان اسلام در اجلاس امسال رونمایی خواهد شد.