به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، علی مبارکی، در جمع خبرنگاران با اعلام اجرای قلع وقمع ۱۸ مورد ساخت وساز غیرمجاز طبق قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی گفت: باوجود هشدارهای مکرری که توسط این مدیریت از طریق روشهای مختلف انجام میشود متاسفانه بازهم شاهد سوء استفاده افرادی خاص درخصوص تغییر کاربری اراضی هستیم.
وی ادامه داد: تغییر کاربری اراضی کشاورزی در وهله اول به امنیت غذایی کشور ضربه میزند و بعد هم باعث ضرر و زیان به خود متصرف میشود.
مبارکی افزود: طبق قانون و بر اساس وظایف قانونی و مقامی اداره امور اراضی جهاد کشاورزی، با هرگونه ساخت وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی برخورد جدی خواهد شد و در این خصوص هیچ گونه تعارف و مماشاتی با کسی نداریم.
شهاب جهانداری، رئیس اداره امور اراضی نیشابور نیز گفت: در این خصوص ضمن انجام فعالیتهای پیشگیرانه و فرهنگ سازی برای جلوگیری از تغییر کاربری، اجرای احکام قطعیت یافته تخریب بناهای غیرمجاز به عنوان راهکار نهایی در دستور کار قرار دارد و با متخلفین مطابق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی برخورد قاطع قانونی به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: در این قلع وقمع که با حضور یگان حفاظت امور اراضی و اداره راه و حمل و نقل جادهای در معیت نیروی انتظامی انجام پذیرفت، تعداد ۳ مورد بنا (اسکلت) به مساحت ۳۰۰ مترمربع، ۵ مورد پی کنی و شفته ریزی به مساحت ۸۵۵ متر، ۹ مورد دیوارگذاری به متراژ یک هزار و ۴۷۵ متر و یک مورد آلاچیق به مساحت ۴۰ متر مربع قلع وقمع و در مجموع مساحت ۴۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی نقاب (جاده فیروزه و شهرسنگ) و جاده سبزوار در بخش مرکزی آزاد سازی و به چرخه تولید برگردانده شد.
رئیس اداره امور اراضی نیشابور با اشاره به گشت زنی مستمر و حضور فعال گشتهای حفاظت اراضی کشاورزی و کارشناسان این مدیریت در عرصههای کشاورزی حتی در ایام تعطیل با همکاری نیروی انتظامی شهرستان تصریح کرد: بیتردید مشارکت و نظارت عمومی مردم شریف شهرستان بهترین و مؤثرترین راه برای حفاظت از اراضی ارزشمند کشاورزی و باغی است.