بسید فرهنگ فصیحی، رئیس پارک علم و فناوری امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، روزانه میزبان رویدادهای تخصصی، کنفرانسها و همایشهای علمی متعددی هستیم، اما این همایش اهمیت ویژهای دارد؛ چرا که دانشجویان علاقهمند به توسعه کسبوکار و شرکتکنندگان در طرح "باور" را گردهم آورده است.
وی افزود: ظرفیت بالای نیروهای متخصص و فارغالتحصیلان علاقهمند به ایجاد کسبوکار، نیازمند تعامل و اشتراکگذاری تجارب با یکدیگر است. برای راهاندازی یک کسبوکار موفق، افراد باید به مهارتهای چندگانهای مسلط باشند و استعداد خود را برای حل مسئله به کار گیرند. وزارت علوم نیز در این زمینه پیشقدم شده و با ابتکاری نو، یک طرح ملی کارآفرینی را ارائه داده است. دانشگاه امیرکبیر نیز مسئولیت دبیری این طرح را بر عهده دارد.
رییس پارک علم و فناوری امیرکبیر ادامه داد: در مسیر یک ساله این طرح، ۱۲ عنوان آموزشی برگزار کردهایم که تاکنون ۸۰۰ نفر در این دورهها شرکت کردهاند. این دورهها شامل مباحثی همچون اعتبارسنجی ایده، مهارتهای تیمسازی و اصول کارآفرینی است. این مهارتها برای موفقیت کسبوکارها حیاتی هستند، چرا که بر اساس آمار، ۵ ایده از هر ۶ ایده بدون این آموزشها با شکست مواجه میشوند.
فصیحی به رویداد «باور ۱» نیز اشاره و تصریح کرد: این رویداد اسفند ماه گذشته بهصورت مجازی برگزار شد و حدود ۴۰۰ نفر در آن شرکت کردند. بخشی از وظیفه ما این است که دانشجویان را در معرض تجارب کارآفرینان قرار دهیم تا از تجربیات آنان بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر، ۷ هزار نفر در طرح "باور" حضور دارند. دورههای مهارتی این طرح در نقاط مختلف برگزار میشود و وزارت علوم نیز برای این موضوع یارانههایی را اختصاص داده است که فرصت خوبی برای دانشجویان فراهم کرده تا بهجای کارمندی، مسیر کارآفرینی را انتخاب کنند.
رئیس پارک علم و فناوری امیرکبیر تاکید کرد: هر کسبوکار موفقی از یک مسئلهیابی صحیح آغاز میشود و ما تلاش میکنیم به دانشجویان کمک کنیم تا مسائل را بهدرستی شناسایی کنند و مسیر خود را با موفقیت طی کنند.
وی در پایان تأکید کرد: ۲۵۰۰ نفر در این طرح فعال هستند و از این ۲۵۰۰ نفر فقط ۵۰۰ نفر در تهران هستند و باور بعدی در شهرستانها برگزار میشود.