گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو: در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، گروهی از معترضان وابسته به ائتلاف "Cymru Peace" به طور مسالمتآمیز کارخانه تولید تسلیحات "BAE Systems Glascoed" در شهر پونتیپول واقع در ولز را محاصره کردند. این اعتراض به منظور محکوم کردن نقش این کارخانه در تولید تسلیحاتی برگزار شد که به گفته معترضان، توسط اسرائیل علیه مردم فلسطین استفاده میشود. آنان خواستار پایان دادن به حمایت نظامی بریتانیا از اسرائیل شدند.
معترضان در روز چهارشنبه ۲۸ نوامبر، ورودیهای کارخانه را برای چندین ساعت مسدود کردند که این اقدام موجب اختلال در تردد و جلوگیری از ورود و خروج به این تأسیسات شد. آنان پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «توقف تسلیح نسلکشی» و «تسلیحات بریتانیایی میکُشند» در دست داشتند و تأکید کردند که شرکت "BAE Systems" نقشی مستقیم در تأمین تسلیحات برای اسرائیل دارد.
این محاصره به عنوان بخشی از "هفته جهانی اقدام برای فلسطین" برگزار شد؛ ابتکاری بینالمللی برای اعتراض به سیاستهای اسرائیل و حملات نظامی در غزه. ائتلاف معترضان اعلام کرد که این کارخانه به دلیل نقش کلیدیاش در تأمین تسلیحاتی که توسط ارتش اسرائیل استفاده میشود هدف قرار گرفته است. آنان این تسلیحات را عامل تشدید خشونتها و ادامه آنچه "نسلکشی علیه فلسطینیان" خواندهاند، دانستند.
ائتلاف معترضان به ساخت قطعات هواپیماهای جنگی "F-35" و "F-16" توسط شرکت "BAE Systems" اشاره کرد که در حملات اسرائیل علیه غزه مورد استفاده قرار میگیرند. آنان معتقدند که فروش این تسلیحات، بحران انسانی در منطقه را به طور مستقیم تشدید میکند.
شرکت "BAE Systems" در بیانیهای ادعا کرد که تسلیحات نظامی به طور مستقیم به اسرائیل نمیفروشد. این شرکت اعلام کرد:
«ما در حال حاضر هیچ تجهیزات نظامی به طور مستقیم به دولت اسرائیل نمیفروشیم و هیچ عملیات یا کارمندی در اسرائیل یا غزه نداریم. وضعیت در اسرائیل و غزه تأثیرات مخربی بر غیرنظامیان گذاشته است و امیدواریم هر چه زودتر این بحران حل شود.»
این اقدام اعتراضی با حضور فعالان محلی، اعضای جامعه ولزی، کارگران، و گروههایی نظیر "Cardiff Stop the War" و "Extinction Rebellion" برگزار شد. ائتلاف معترضان بر اهمیت تداوم فشار عمومی تأکید کردند تا مانع از سودآوری شرکتها از تولید تسلیحاتی شوند که در درگیریهای مخرب استفاده میشود.
آنان همچنین تصریح کردند که هفته جهانی اقدام برای فلسطین با هدف برجستهسازی نقض حقوق بشر در سرزمینهای فلسطینی و ضرورت پاسخگویی دولتها و شرکتهای حامی این نقضها برگزار شده است.