به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسم افتتاحیه «کلینک صنعت» که با حضور دکتر متین دیداری مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در دانشکده مهندسی شیمی این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک عید مبعث اظهار کرد: به نحوی ترم تحصیلی نیم سال دوم دانشجویان صنعتی امیرکبیر از شنبه ۶ بهمن آغاز شد امیدوارم با تلاش همه همکاران ترم خوبی را شروع کنیم و در این ترم فعالیتهای آموزشی و پژوهشی همکاران بتواند بسیار باکیفیت و موثر باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: از مدیران و مسئولان شرکت پتروشیمی زاگرس تشکر میکنم که هموار با نیت خوب برای همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی کشور به منظور حل مشکلات صنعت قدم نهادند. به طوریکه ما جلسات متعددی را در خدمت این افراد بودیم و چارچوب خوبی برای همکاری دو طرفه شکل گرفته است.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر صنعت پتروشیمی را بزرگترین صنعت کشور دانست و گفت: به نوعی این صنعت برای کشور ثروت آفرین است و از این جنبه نیتی که از سالهای گذشته مطرح میشد تا ما به جای خام فروشی به سمت تولید محصول حرکت کنیم به واقعیت پیوسته است. ضمن اینکه این هدفگذاری موجب خواهد شد تا محصول فراوری شده و آماده برای کسب ثروت و بازگشت سرمایه بیشتر در صنعت پتروشیمی تجلی پیدا کند.
رهایی خاطر نشان کرد: برای ما ایرانیها افتخار آفرین است که شرکت زاگرس بزرگترین تولید کننده متمرکز متانول در دنیا باشد و این محصول را تولید کند. به طوریکه امروز پس از تولید محصول به فکر مشتقات و محصولات جدید باشد تا از این ذخیره بزرگی که شکل میگیرد محصولات جدیدی را تولید و از آن برای رفع نیازهای مردم کشور همچنین کسب ثروتهای جدید بهره ببرد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: ما قانون بسیار مترقی و خوبی با عنوان قانون تولید دانش بنیان داریم که این قانون بستر خوبی را برای همکاری بین دانشگاه ها، مراکز علمی و صنایع مختلف کشور ایجاد کرده است تا بر اساس آن بتوانیم علاوه بر رفع کمبودها و محدودیتهای مراکز علمی، یک سری مسائل و مشکلات صنایع را با ارائه یک سری راهکارهای علمی برطرف نماییم.
رهایی تاکید کرد: تصور من این است که افتتاح این اتاق نوآوری (کلینیک صنعت) مانند یک حلقه زنجیره پیوسته بین شرکت پتروشیمی زاگرس و دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. چرا که این دانشکده یکی از قدیمیترین و با پتانسیلترین دانشکدههای شیمی در سطح کشور محسوب میشود به طوریکه ما هم در گذشته شاهد حضور اساتید بزرگ در دانشکده بودیم و هم امروز اساتیدی با پتانسیل و بزرگی را داریم که میتوانند روند فعالیتهای صنعتی و پروژههای منجر به محصول را هدایت کنند.
این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: امیدواریم زحماتی که برای راه اندازی کلینیک صنعت در دانشکده مهندسی شیمی کشیده شده است بتواند شروع جدیدی برای همکاریهای بین دانشگاه و صنعت باشد تا در آینده بتوانیم در قالب این همکاریها تلاشی که در گذشته صورت گرفته و زمینهای که برای تولید متانول ایجاد شده است را با یک سری مطالعات تکمیلی و جدید برای روند محصولات جدید دنبال کنیم و نزدیکی بین صنعت پتروشیمی و دانشگاه بتواند الگویی نمونه برای توسعه فعالیتهای صنعتی مطرح شود. به طوریکه در ماهها و سالهای آینده شاهد تولید محصولات جدیدی از همکاری فی مابین باشیم.