به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دهمین نشست مطالبهگران مردمی هرمزگان با حضور جمعی از هسته های مطالبهگر برگزار شد.
علیرضا صالحی در ابتدای این نشست درباره ضرورت تشکیل نشستها و بررسی ساختار این تشکل نکاتی را مطرح کرد.
مسئول مطالبهگران مردمی استان هرمزگان اظهار کرد: تاکنون تمام اقدامات صورت گرفته در استان در نتیجه همراهی و همدلی اعضای مجمع بوده و لازم است مردم را با ابزار رسانه و هنر با مطالبهگری آشنا کنیم.
صالحی خاطرنشان کرد: مطالبهگران مردمی هرمزگان در تحلیل امور و مواردی مانند فهم گام دوم از وضعیت مناسبی برخوردار بوده و از سایر استان های کشور پیشگام هستند.
علیرضا بابایی یک مدرس حوزه تشکیلات گفت: تشکیلات مطالبهگری مردمی در هرمزگان به بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیده و در ادامه مسیر لازم است با حفظ وحدت، نقاط قوت و ضعف بررسی شود.
وی در ادامه گفت: اصول کار مردمی این است که از تمام جریانهای فکری در راستای اهداف، استفاده شود؛ البته در این مسیر مورد انتقادهای غیرمنطقی قرار گرفتن طبیعی است.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه کار تشکیلاتی باید نسبت به ورود افراد به مجموعه آگاه بود.
این مدرس تشکیلات عنوان کرد: این مجموعه سه هویت گرفته، مسیر روشن است، قطعا به اهداف خود میرسد؛ بنابراین ثبات قدم ضرورت دارد، اگر به فکر تقویت هستید میتوان با همفکری کارهای بزرگتری را هم رقم زد و رسانه قوی داشت.
وی افزود: در حوزه مطالبهگری، بروزرسانی روشها، تقویت رسانه، استفاده از مدلهای جدید رسانهای مانند شبکه اینترنتی، کمک گرفتن از چهرههای تاثیرگذار و تولید محتوا متناسب با ذائقه مردم استان ضرورت دارد.
بابایی اظهار کرد: با تعریف مسایل مشترک و همافزایی میتوان گامهای بزرگی برداشت، بهعنوان مثال یک موضوع میتواند توسط تمام هسته های فعال مطالبهگر در استان پیگیری شود.