به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو مجتبی امانی، سفیر ایران لبنان در گفت و گوی تلویزیونی با اشاره به لغو پرواز شب گذشته تهران به مقصد بیروت اظهار داشت: شب گذشته مجوز دو پروازی که به صورت هفتگی و منظم از ایران به سمت بیروت میرفتند از سوی دولت لبنان در پنج شنبه و جمعه لغو شد.
وی افزود: پیگیریهایی در این زمینه انجام دادیم؛ البته دولت لبنان قول داده بود که این پروازها انجام شود، اما لغو این پروازها منجر شد تا مسافران لبنانی که در قالب کاروانهای زیارتی هستند، در فرودگاه تهران معطل شدند.
سفیر ایران در لبنان در ادامه تصریح کرد: ناگفته نماند که لغو این پروازها همزمان شد با اظهارات سخنگوی رژیم صهیونیستی و ادعای او مبنی بر اینکه این دو هواپیما حامل کالاهای غیرقانونی است.
امانی یادآور شد: دولت لبنان تقاضا کرده است که یک هواپیمای دیگر جایگزین هواپیمای ایرانی شود؛ البته ما از برقراری پروازهای خطوط لبنانی استقبال میکنیم؛ اما نه به این شکل که پرواز ایرانی لغو شود.
وی افزود: ما با درخواست دولت لبنان موافق هستیم به شرطی که دولت لبنان نیز مانع گذاری در برابر پروازهای ایرانی نداشته باشد.
امانی همچنین گفت: درحال تلاش هستیم که برقراری پرواز خطوط پروازی ایران و لبنان مانند گذشته برقرار شود و پروازهای شرکت ایران ایر نیز این هفته و هفته آینده انجام خواهد شد.
سفیر ایران در بیروت افزود: لغو پرواز تهران به بیروت موجب شده بود تا مردم لبنان و دوست داران حزب الله لبنان به گونهای تفسیر کنند که دولت لبنان میخواهد تا مانع از حضور ایرانیها در مراسم تشییع سید مقاوت شود.
وی یادآور شد: همین امر موجب خشم مردم لبنان طی ساعات گذشته شده است با این حال امیدواریم با اقدام حکیمانه دولت لبنان این مشکل به زودی برطرف شود.