به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا نوری قزلجه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران گفت: علی رغم تنشها و نوسانات زیاد در بازار و اتفاقات سیاسی اغلب محصولات کشاورزی از یک روند نسبتاً ثابت و یا یک افزایش منطقی برخوردار هستند.
وی افزود: در معدودی از کالاها نوسانات غیر متعارف رخ داد که آن هم با ابزارهای لازم در حال کنترل و تعدیل است.
نوری قزلجه گفت: هیچ مشکلی درباره ذخائر راهبردی کالایی نداریم؛ در بعضی از کالاها حتی بیشتر از میزان مصوب ذخیره سازی شده است.
وی افزود: ذخائر مربوط به پایان سال نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد بیشتر است؛ بنابراین تامین اقلام اساسی محصولات کشاورزی و مواد غذایی کشور از یک نظم ثابتی برخوردار است و هیچ گونه کمبودی هم در این زمینه وجود ندارد.
وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: فضاسازیهای بدخواهان این ملت که به هر دلیلی میخواهند آرامشی ملت را به هم بزنند نخواهد توانست در این مسیر اثرگذار باشد.