امروزه وارد عرصهای جدید از جنگ شدهایم؛ در این جنگ هر کس خود باید وظیفهاش را طبق منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی تشخیص دهد.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» - امیرمحمد پورگیلانی؛ امروزه وارد عرصه ای جدید از جنگ شده ایم؛ این جنگ برای همه ملموس است، بنابراین آن را نمی توان فقط جنگ نرم خواند.
جنگ امروز جنگ سختی است و همچون هشت سال دفاع مقدس یک سوی آن ایران اسلامی است و سوی دیگر اغلب کشورهای مستبد جهان؛ جنگ امروز جنگی است که سرتاسر آن را مقاومت شامل می شود، اما عده ای در پشت جبهه برای ما دست دعا گشوده اند و می ترسند وارد عرصه جنگ شوند.
عده ای هم که برای ما دعوت نامه فرستاده بودند، امروز رو در روی ما ایستاده اند و با سنگ و شمشیر و سنان ما را هدف قرار داده اند و اجازه ورود دلار به ایران را نمی دهند، عده ای هم که مادرزاد دشمن ما هستند و دیگران را با کاغذهای سبز به خود فراخوانده اند.
افرادی در داخل خواهان فروپاشی نظام جمهوری اسلامی هستند و برای آن دست به هر کاری می زنند؛ دیروز قیمت مسکن را باد می کردند و بزرگ شده به مردم می فروختند و امروز دلار را.
هر چند امروز جنگ، سخت تر و ملموس تر شده و تبلیغات علیه جمهوری اسلامی بشدت بر ایران فشار آورده و از طرفی ارگان های مسئول دیر وارد عمل شدند، ولی این نباید بهانه ای شود تا ما وظیفه خود را به درستی انجام ندهیم.
مقام معظم رهبری از سال 86 به موضوع اقتصاد مقاومتی اشاره داشته اند و امروز برای ما این تاکید قابل درک است؛ اقتصاد مقاومتی که در اصل «الگو و سازماندهی متفاوتی از اقتصاد ایران است که باید آسیبپذیری بیرونی را کمتر و توان و انعطاف درونی را بیشتر کند» از سالیان پیش باید در راس موارد اقتصادی کشور قرار می گرفت که به هر دلیل به صورت این گونه نشد.
هر چند که بر این باوریم دولت تمام تلاش خود را برای کاهش قیمت دلار به کار گرفته است، ولی شاهد این هستیم که خیلی از تولیدی ها، قیمت هایی را که به خاطر افزایش قیمت دلار بالا برده بودند، هنوز تغییر نداده اند.
البته خیلی مسائل دیگر هم در مسئله گرانی ها دخیل است که مجال ذکر نیست و اهل علم به آن تذکر داده اند.
بحث ما در موضعی دیگر است: آیا دامن زدن به این گونه مسائل کار درستی است؟ آیا «نق» زدن دردی را درمان می کند؟ مطمئناً پاسخ «نه» است.
برخی افراد با بالا رفتن قیمت مرغ و دلار و بقیه اجناس شروع به ایجاد تشویش در جامعه می کنند و جو عمومی را بر هم می زنند و این همان خواسته دشمن است.
ایجاد تشویش و «نق» زدن بجز اینکه دستگاه های مربوط را مجبور به گزارش دهی کند و انرژی آنها را بکاهد، آیا حاصلی هم دارد؟ این در حالی است که امام صادق علیه السلام می فرماید: «صَلَاحُ حَالِ التَّعَایُشِ وَ التَّعَاشُرِ مِلْ ءُ مِکْیَالٍ: ثُلُثَاهُ فِطْنَةٌ وَ ثُلُثُهُ تَغَافُل؛ درستی وضع زندگی و معاشرت اجتماعی، پیمانه پری است که دو سوم آن توجه و هوشیاری است و یک سوم آن چشم پوشی.»
بعضی مواقع خوب است چیزی را ببینیم و از آن دم نزنیم. همه می دانیم که کسی از وضع فعلی راضی نیست، ولی چرا باید بهانه دست دشمنان بدهیم؛ این یک جنگ تمام عیار است، در این جنگ هر کس خود باید وظیفه اش را طبق منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی مد ظله العالی تشخیص دهد و بداند که چه کاری باید بکند.
در فرازی از زیارت جامعه کبیره داریم: بِاَبى اَنْتُمْ وَ اُمّى وَ نَفْسى وَ اَهْلى و مالی؛ پدر و مادرم و خودم و خاندان و داراییم به فداى شما؛ اگر امروز از قید مال دنیا نگذریم، برای اینکه نام «اسلامی» بر روی جمهوری اسلامی ایران باقی بماند، پس کی وقت این است که المال و البنون فتنه.
همه قبول داریم که وضعیت دروغ در بازارها، حجاب، فیلم های صدا و سیما و بسیاری مسائل دیگر مطلوب جامعه اسلامی نیست، ولی ما به عنوان یک مسلمان در جمهوری اسلامی دستی بازتر داریم نسبت به یک جامعه دموکراتیک؛ به عنوان مثال دیری نیست که شبکه های صدا و سیما از هاتبرد حذف شده اند.
نتیجه اینکه باید عرض کنم، در این جنگ مقاومت نیاز است، آن هم از نوع اقتصادی که شاید به مراتب سخت تر از دیگر مقاومت هاست؛ پس جهاد همچنان باقیست.