کارشناس مسائل راهبردی گفت: سوال خیلی مهم این است که کسی مثل خاتمی آیا نباید جواب بدهد که دوستان وی، چرا کنار اسرائیلی ها می نشینند؟ آیا وی یک بار نمی خواهد در این مورد موضع بگیرد؟
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی محمدی سه شنبه شب در گفت وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما که با موضوع «ناکامی راهبرد نوین اطلاعاتی امنیتی کاخ سفید در برابر ایران» انجام شد، در خصوص حمله نظامی به ایران گفت: به دلایل متعدد اساسا حمله نظامی به ایران امکان پذیر نیست.
وی با بیان اینکه برای این ادعا دلایل متعددی وجود دارد به دو دلیل اشاره کرد و گفت: اولین دلیل این است که هرگونه حمله نظامی باعث خواهد شد که این پتانسیل عظیم که در خاورمیانه وجود دارد و این انرژی های برانگیخته به سمت آمریکا و اسرائیل سرازیر بشود.
کارشناس مسائل راهبردی ادامه داد: در واقع هرگونه حمله به ایران باعث خواهد شد که آمریکا یک پاسخ منطقه ای بی سابقه دریافت بکند و این بحران راهبردی آمریکاست.
محمدی ادامه داد: دومین دلیل این است که هرگونه حمله نظامی به ایران، بزرگترین سرمایه استراتژیک آمریکا در ایران همانند محور فتنه و ضد انقلاب را نابود خواهد کرد و در واقع این جریان به عنوان ستون پنجم آمریکا و همدست دشمن مورد غضب شدید مردم قرار خواهد گرفت و آن موقع خاکسترشان را هم به باد خواهند داد.
وی تصریح کرد: بنابراین آمریکایی ها در مورد حمله نظامی فقط حرف می زنند، حمله نظامی یگ گزینه روانی است نه یک گزینه واقعی.
کارشناس مسائل راهبردی در خصوص زیاد شدن هیاهو در مورد مسئله هسته ای ایران گفت: بعد از آنکه آمریکا همه گزینه ها را علیه ایران به کار می بندد وقتی از آنها سوال بشود که شما می خواهید به کجا برسید و انتهای این فرآیند چیست و چه اتفاقی قرار است بیفتد، می گویند که می خواهیم با ایران مذاکره کنیم.
محمدی ادامه داد: آمریکایی ها می گویند ایران آن طوری که ما خواهیم و با آن ادبیات و دستور کاری که ما می خواهیم حاضر به مذاکره نیست ما می خواهیم وضعیت را به جایی برسانیم که ایران بیاید و آن طوری که ما می خواهیم پای میز مذاکره بنشیند و معامله بکند.
وی گفت: از یک جنبه مجموعه این اقدامات برای این است که آمریکایی ها می خواهند دست خودشان را برای یک مذاکره در آینده که می دانند اجتناب ناپذیر است پر کنند.
کارشناس مسائل راهبردی ادامه داد: جنبه دوم این است که آمریکایی ها بشدت نگران هستند که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک تجربه 30 ساله در منطقه به یک الگو تبدیل شود، در این تردیدی نیست که خارومیانه در یک پیچ تاریخی است و در معرض یک انتخاب تاریخی قرار دارد و حتی به قول آقا، دنیا در یک پیچ تاریخی است نه فقط خاورمیانه.
محمدی ادامه داد: در این شرایط که ساختارهای قدیمی در حال شکستن هستند و نیاز به یک الگو بشدت احساس می شود، همه دنبال یک الگو می گردند، آمریکایی ها می دانند آن مدل مطمئنا خوشان نیستند، برای همین می خواهند که ایران الگو نباشد.
وی بیان داشت: آمریکایی ها می خواهند ایران یک تجربه انقلابی شکست خورده جلوه بکند و به مردم خاورمیانه بگویند که این تجربه، تجربه شکست خورده است؛ برای همین سعی می کنند یک الگو دیگری به جای ایران بگذارند که در این زمینه همانند حکومت لائیک شکست خوردند.
کارشناس مسائل راهبردی گفت: در همین راستا آمریکایی ها می خواهند کاری انجام دهند که در داخل ما خودمان باورمان بشود که وضع ما بحرانی است و بنابراین فکر الگو شدن را از سرمان بیرون کنیم و این نکته خیلی مهمی است.
محمدی تصریح کرد: به نظر من یک عملیات روانی بسیار سنگین در داخل ایران وجود دارد برای اینکه ما برتری های خودمان را فراموش بکنیم.
وی در ادامه صحبت های خود در خصوص انتخابات مجلس نهم گفت: آمریکایی ها به انتخابات مجلس یک نگاه بسیار ویژه دارند، نگاه آمریکایی ها به مجلس این است که اگر انتخابات آن طوری که رهبر انقلاب می خواهد، برگزار بشود، مدل ایران اسلامی برای منطقه تثبیت خواهد شد و دیگر نمی توان کاری کرد و تنها فرصتی که آمریکایی ها دارند برای اینکه این مدل را مخدوش بکنند انتخابات است.
کارشناس مسائل راهبردی با بیان اینکه آمریکایی ها برای این مقصود دو کار را برنامه ریزی کرده اند؛ گفت: اول این که می خواهند یک نسخه بازنویسی شده از فتنه 88 را در انتخابات 90 احیا بکنند یعنی مجددا نتیجه انتخابات را زیر سوال ببرند برای همین است که می شود مشهاده کرد کسانی در حال طراحی هستند برای اینکه نتیجه انتخابات را در هر حال مخدوش جلوه بدهند و از همین الان دارند این را می گویند.
محمدی به مقاله اکبر گنجی اشاره کرد و گفت: وی در این مقاله نوشته که ما اصلا کاری نداریم که نتیجه انتخابات چه هست هر چی باشد ما قبول نداریم، هرچه باشد به نظر ما ناسالم است؛ این یعنی اینکه ما تصمیمان را پیش پیش گرفته ایم و در سال 88 هم همین طور بود.
وی ادامه داد: در سال 88 می گفتند که ما باید مردم را به خیابان بریزیم اگر بردیم به بهانه جشن و اگر باخیتم به بهانه تقلب، یعنی این که باید در ایران ناآرامی و آشوب ایجاد کرد یک برنامه از پیش تعیین شده بود و خیلی به نتیجه انتخابات ربطی نداشت، نتیجه انتخابات هر چه بود قرار بود تبدیل انتخابات به قلب کودتای مخملی درایران اجرا بشود.
کارشناس مسائل راهبردی گفت: دومین کاری که آمریکایی ها برنامه ریزی کردند کاهش مشارکت است یعنی وضعیتی را بوجود بیاورند که در آن فضا برای فشار خارجی مهیا تر بشود، و در این راستا چند کار را می خواهند انجام بدهند که یکی از آنها احیای بعضی از گروه های مرده در داخل است مانند حزب منحله مشارکت.
محمدی ادامه داد: کار دومی که آنها انجام دادند این بود که موج تبلیغانی خیلی سنگین ایجاد کردند در این باره که در فضای خارجی ایران هنوز جنبش سبز وجود دارد، جالب این جاست که این جنبش سبز باید در داخل وجود داشته باشد نه در خارج زیرا در خارج به درد ملت ایران نمی خورد.
وی افزود: اساسا اگر آنها می توانستند در داخل یک شرایط شبه فتنه 88 بوجود بیاورند چه دلیل وجود دارد که آنها را در خارج بازسازی کنند همین که شما می بینید آنها به سمت بازسازی این مدل در خارج از ایران رفتند به معنی این است در داخل ظرفیتی برای آن وجود ندارد.
کارشناس مسائل راهبردی اظهار داشت: تاکتیک بعدی این است که می خواهند قبح نشستن با ضد انقلاب، اسرائیل و سرویس های جاسوسی را بشکنند، طبق گزارش کمیسیون اصل 90، نماینده های سران فتنه کنار منافقان می نشینند، کنار پژاک می نشینند، کنار نمایندگان گروه ریگی می نشینند و کنار امیرحسین جهانشاهی می نشینند که ارتباط آشکار با اسرائیل دارد.
محمدی بیان داشت: سوال خیلی مهم این است که کسی مثل خاتمی در داخل آیا نباید جواب بدهد که دوستان وی، کسانی که در بیرون هنوز هم ادعای طرفداری از وی را دارند، چرا کناراسرائیلی ها می نشینند، موضع آنها چیست؟ آیا یک بار نمی خواهند در این مورد موضع بگیرند؟
وی در ادامه درباره بی بی سی و رادیو فردا گفت: یک شبکه ای مثل بی بی سی به عنوان پوششی برای عملیات اطلاعاتی و امنیتی کار می کند و سعی می کند که میزبان بشود و یک ترمینالی بشود که ضد انقلاب ها دور هم جمع بشوند و در آنجا تقسیم کار اطلاعاتی انجام بدهند.
کارشناس مسائل راهبردی گفت: در داخل با رادیو فردا تماس می گیرند که ما می خواهیم با شما همکاری خبری انجام بدهیم بعد ظرف شش ماه کار را به جایی می رسانند که اسلحه به دست می گیرند؛ یعنی رادیو فردا و بی بی سی یک بنگاه خبری نیستند بلکه یک بنگاه جذب تروریست هستند، افراد با قلم وارد این دو می شوند در حالی که اسلحه به دست هستند از آن خارج می شوند.