رئيس دانشكده زبانهاي خارجي دانشگاه باقرالعلوم(ع) از راهاندازي دوره زبان روسی ويژه طلاب حوزه علميه قم خبر داد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومي این دانشگاه، حجتالاسلام دکترسيد محمود موسوی با بیان اینکه امروز جهان تشنه معارف ناب اسلام است اظهارداشت: در چنین شرایطی حوزویان باید خود را برای پاسخگویی به نیازهای جهانی آماده کنند که مسیر رسیدن به این هدف در مرحله اول نیازمند دانستن زبان های خارجی برای برقراری ارتباط است.
اين استاد حوزه و دانشگاه تاکیدکرد: امروز وظيفه و رسالت طلاب وقتي تكميل تر ميشود كه به فراگيري زبانهاي روز دنيا اهتمام داشته باشند.
وی در ادامه سخنان خود به تاريخچهی آموزش زبانهاي خارجي در معاونت آموزش دفتر تبليغات در راستای تربیت مبلغان علوم دینی اشاره کردو بیان داشت: دانشگاه باقرالعلوم(ع) در زمينه آموزش زبانهاي خارجي و تربیت طلاب،سابقه 30 ساله داشته و در اين مدت توانسته اقدامات ارزشمندي را انجام دهد.
موسوی با اشاره به فعال بودن 3 گروه زبان انگليسي، عربي و فرانسه در اين دانشگاه، یادآورشد: با توجه به درخواستهاي انجامشده و طبق نيازسنجيهای به عمل آمده ،زبان آلماني نيز از ابتداي سال جاري در اين مركز علمي راهاندازي و هماكنون 30 زبان آموز در آن مشغول تحصيل بوده و دوره دوم آن نیز برای ترم بهار91 اقدام به جذب زبان آموز نموده است.
وی در بخش دیگری ازسخنان خود سفر اعضای هئیت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) به روسیه و بلاروس طی سال گذشته را مد نظر قرار دادو اضافه کرد:با توجه اینکه زبان روسی ششمین زبان بین المللی دنیا بوده و قریب به 250میلیون نفر در جهان به این زبان صحبت می کنند لذا در طی این سفر پس از بررسی های لازم و هماهنگی های انجام شده مقدمات راه اندازی دوره زبان روسی در دانشگاه باقرالعلوم(ع) و تربیت مبلغانی در این عرصه صورت پذیرفت.
معاون آموزشی و فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم(ع) وجود پتانسیل بالا برای پذیرش علوم اسلامی در میان روسی زبانان را یکی دیگر از دلایل راه اندازی این رشته اعلام کرد و گفت:در همین راستا اولین دوره پذیرش طلاب برای فراگیری زبان روسی در دانشگاه باقرالعلوم(ع) برای ترم بهار 1391 اقدام به پذیرش زبان آموز نموده است که علاقه مندان می توانند برای ثبت نام تا هفدهم اسفند ماه به این دانشگاه مراجعه و یا با شماره تلفن21160 داخلی 6209 تماس حاصل نمایند.
وی در خصوص اساتید دانشکده زبان نیز تصریح کرد:برای تربیت مبلغان دینی تلاش شده تا از اساتیدی بهره بگیریم که علاوه بر تسلط بر زبان های خارجی دراین زمینه تجربه تبلیغی نیز داشته باشند.