به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،محسن شهریاری گفت: در مدتی که از تروردانشمندان هسته ای ما گذشته گروه های رسانه ای متفاوتی اعم از رسانه های دیداری وشنیداری ،رسانه های مکتوب و سایت ها و خبر گزاری ها در ابعاد مختلف روی این موضوع کار کردند ولی با تاثیرات متفاوت. به عبارتی بنا به زمانی که صرف کردند تاثیر کارشان هم متفاوت بوده ؛اما عموما کارهایی که در این خصوص انجام شده کارهای خوبی بوده است .
فرزند شهید شهریاری به موضوع کتاب هایی که در این مدت توسط انتشارات و سازمان های مختلف درباره شهدای هسته ای چاپ و روانه بازار شده هم گفت: اینکه چاپ این کتاب ها به مرحله ای رسیده باشد که عمومیتشان در جامعه زیاد شده باشد، هنوز به این مرحله نرسیده ایم. خیلی از کتاب هایی که درباره پدرم چاپ شده در بسیاری از شهرستان ها وجود ندارد و تیراژشان کم است.
وی اضافه کرد :رادیو و تلویزیون هم در این مدت تعداد محدودی برنامه در این زمینه پخش کردند. به خاطر همین است که هنوز تعداد زیادی از مردم این شهدا ،جایگاه علمی و تلاشی که برای ارتقاء دانش هسته ای ایران انجام دادند را نمی شناسند . البته زمان زیادی هم از اتفاق ترور دانشمندان هسته ای کشورمان نگذشته و هنوز برای این معرفی و کار کردن در این زمینه فرصت هست.
شهریاری با تاکید براینکه لازم است کتاب هایی که در خصوص این شهدا چاپ شده دوباره تجدید چاپ شوند، گفت: کتاب های چاپ شده عمدتا تیراژشان چند هزارتا بیشتر نبوده و در همان جاهایی که چاپ و توزیع شده به دست خیلی ها نرسیده است .