به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر خیام نکویی گفت: ترکیب کانون های هماهنگی دانش و صنعت به گونه ای است که می تواند به عنوان یک اتاق فکر برای نهادهای تصمیم گیرنده مثل مجلسَ، دستگاه های اجرایی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهادهای دولتی باشد.
وی بزرگترین وظیفه کانون های هماهنگی دانش و صنعت را ایجاد هماهنگی در بالاترین سطح و سیاست سازی در راستای استفاده هر چه بیشتر از دانش در صنعت دانست و افزود: در آستانه سومین اجلاس کانون های هماهنگی دانش و صنعت به شکل واقع بینانه ای 66 کانون موجود را مورد ارزیابی قرار دادیم و یکی از برنامه های اجلاس، تقدیر از این کانون هاست.
دبیر اجلاس تصریح کرد: در حاشیه اجلاس، نمایشگاهی از دستاوردهای 50 شرکت به نمایش گذاشته خواهد شد که هدف از برپایی این نمایشگاه این است که نشان دهیم تا چه حد می توان از فناوری های راهبردی در جهت حل مشکلات صنعت استفاده کرد.
خیام نکویی با بیان این که 45 درصد کانون ها در بخش کشاورزی، 52 درصد آنها در صنعت و 3 درصد در بخش خدمات فعالیت می کنند، افزود: 8 نقشه راهی که در اجلاس فردا رونمایی خواهد شد، نقشه راه کانون هماهنگی دانش و صنعت شیشه، خرما، صنایع لبنی و تخمیری، زعفران، گل و گیاه سنتی، لعاب و سرامیک، نان های صنعتی و کاربرد سلول های خورشیدی خواهد بود.