به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، نشست سازندگان مجموعۀ تلویزیونی مدرسۀ عشق با حضور سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین؛ سردار آزادی، معاون فرهنگی اجتماعی بسیج مستضعفین؛ علی اصغر جعفری، مشاور رئیس سازمان و رئیس مرکز بسیج صداوسیما؛ علیرضا شیروی، مدیر گروه تلویزیونی بسیج و عوامل تولید این پروژه علیرضا سالمی نیک (تهیه کننده)، قدرت اله صلح میرزایی(کارگردان) و دکتر جلیل عرفان منش(سرپرست گروه تحقیق و نگارش) برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس مرکز بسیج رسانۀ ملی ضمن معرفی عوامل و دست اندرکاران سریال مدرسه عشق، با تشریح ویژگی ها و اهداف این پروژه، نسبت به نحوه فراخوان، جذب سوژه ها، ایده ها و خاطرات از بسیجیان سراسر کشور از طرق مختلف توضیحاتی ارائه کرده و افزود: از اهداف اصلی این سریال ارائه الگویی مناسب از یک پایگاه نمونه بسیج، زمینه سازی برای جذب بیشتر مردم، ارتقای جایگاه اجتماعی بسیج و معرفی و بررسی کارکردهای مختلف این نهاد مقدس در کشور است که این مهم با ارتباط مستمر و مستقیم سوژه ها با تمامی اقشار مختلف در بسیج از جمله نخبگان، هنرمندان، پزشکان، مهندسین، اساتید داشگاهها، روحانیون، دانشجویان، دانش آموزان و... عملیاتی خواهد شد.
وی ادامه داد: تأکید بر ارائه سوژه های مناسب و متناسب با اردوهای زیارتی، سیاحتی بالاخص راهیان نور، ایجاد آرامش و امنیت، نقش و تفکر بسیجی در احیای ارزشهای اسلامی، اصلاح روش ها و رفتارهای غلط که بعضاً و سهواً انجام می شود، ترغیب و تشویق جوانان به امر مهم ازدواج، تقویت کانون گرم خانواده، نشان دادن رشادت ها، جسارت ها و دلاورمردی های هشت سال دفاع مقدس، خاطرات شیرین و جذاب رزمندگان، آزادگان و ... از دیگر محورهای ساخت این مجموعه خواهد بود.
جعفری با منحصر به فرد خواندن روند تحقیق و نگارش این سریال گفت: از دیگر ویژگی های این مجموعه تلویزیونی این است که تمامی رخدادها و سوژه ها در بین اقشار مختلف جامعه به خصوص در خانواده ها، نهادهای انقلابی، مساجد، حسینیه ها، و پایگاه های بسیج اتفاق می افتد و سعی خواهد شد توجّه ویژه ای به نقش علمی بسیج، ابعاد معرفتی، ارائه فعالیّت ها و نفش اقلیّت های مذهبی در طول هشت سال دفاع مقدّس بشود.
علیرضا سالمی نیک، تهیه کننده مجموعه تلویزیونی مدرسۀ عشق، با ارائه گزارشی از نحوه جمع آوری خاطرات، سوژه ها، ایده ها و نحوه اطلاع رسانی و فراخوان عمومی صورت گرفته، گفت: از طریق پایگاه اینترنتی مدرسه عشق آثار متعددی به دست آمده است که بانک جامع و متنوعی را در اختیار عوامل نگارش و تحقیق قرار داده است به طوری که تاکنون حدود 140 سوژه که بعضاً قابلیت کار رسانه ای را دارند دریافت شده است.
قدرت الله صلح میرزایی، کارگردان این سریال نیز گفت: مطالعه اولیه طرح ها و سوژه های رسیده به طور کامل انجام شده است و سعی خواهد شد این سریال با توجه به ویژگی های ارزشمندش، یکی از آثار فاخر و تاثیرگذار تلویزیون باشد.
دکتر جلیل عرفان منش، سرپرست گروه تحقیق و نگارش هم در خصوص تطبیق سوژه ها با اهداف، سیاست ها، دغدغه ها، انتظارات و توقّعات رسانه ملّی و نحوه جمع آوری خاطرات و پردازش طرح ها که به طور کارگاهی انجام می شود نکاتی را بیان کرده و ادامه داد: رعایت مؤلفه های اصلی در خصوص انتخاب سوژه ها مبتنی بر اهداف، شناسایی، در مسیر درست هدف ها گام برداشتن و در نهایت جذابیّت و اثربخشی از اولویت های گروه تحقیق و نگارش مجموعه مدرسه عشق خواهد بود.
وی تأکید کرد: اگر تمامی مؤلفه ها و پارامترهای استاندارد رعایت شود و استفاده مطلوب از پژوهش های میدانی صورت پذیرد، موقعیّت های متمایز در اثر هنری ایجاد می گردد و فکرها تبدیل به ایده و ایده ها تبدیل به فیلمنامه خواهد شد و در نهایت این مجموعه می تواند تبدیل به یک اثر متمایز، جذّاب، هدفمند و تأثیرگذار باشد.
سرپرست گروه تحقیق و نگارش سریال مدرسه عشق ادامه داد: نقش هنر بالاخص در بخش تلویزیون و سینما در قالب ارائه داستان های جذاب همواره بر روابط بین المللی در تمامی بخش ها در کشور های مختلف پیش قدم بوده است، لذا تولید آثار فاخر و آمیخته با ارزش های اسلامی و هنری جهت جذب و افزایش مخاطب امری بسیار مهم است.
سردار نقدی نیز ضمن تشکّر با ارزشمند خواندن این مجموعه تلویزیونی گفت: در شأن و منزلت بسیج کار کردن بسیار سخت و دشوار است، لذا با توکل بر خداوند متعال، طلب کمک و یاری از روح بزرگ و منور شهدا و اخلاص گروه باید بتوان تجسّم ایده ها، افکار و عقاید 86 هزار شهید بسیجی و ادامه دهندگان راستین راهشان که حماسه امروز آنان کمتر از دفاع مقدس نیست اثری ارزشمند و با تاثیرگذاری بالا تولید و روانه آنتن کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: خیلی باید زحمت کشید، عمیق شد و وقت گذاشت تا به هدف اصلی که همان آشنایی جامعه با واقعیت بسیج و ترویج فرهنگ والای بسیج است دست پیدا کرد.
وی افزود: محتوا بایستی پایبند به ارزش ها باشد در عین حالی که جذابیت و کشش داستان و استقبال مردم به این نوع مجموعه ها در نظر گرفته شود.
سردار نقدی گفت: برای ساخت و تولید این مجموعه سعی شود از خلّاقیت ها، رشادت ها، جسارت های واقعی که در میان بسیجیان و پایگاههای بسیج بسیار زیاد وجود دارد در داستان های خود استفاده کنید. در سوژه ها، جذّابیت، دوست و دشمن شناسی، حریف و خودی و... را مدّ نظر قرار داده و توطئه های دشمن را به خوبی و صحیح نشان دهید.
وی افزود: اردوهای سازندگی، نقش بسیج و بسیجیان در ارتقای سطح علمی دانشگاه ها و جامعه، آسیب شناسی های اجتماعی، ارتباط خانواده ها با پایگاه ها، سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی، مباحث علمی، تحکیم خانواده، ایثار و فداکاری، جوانمردی، بحث های اعتقادی، پاسخ به شبهات به شکل های مختلف داستانی، تعمیق روابط خانوادگی، مسائل محرومین، مشکلات اداری، بوروکراسی، کاغذ بازی، موضوعاتی با طنز فاخر و اثرگذار، مسائل مهم تاریخی همچون 9 دی، 18 تیر،22 بهمن و دیگر رویداد های مهم و... می تواند از موضوعات با اهمیّت و تأثیرگذار این سریال باشد.
شایان ذکر است سریال مدرسه عشق در حال حاضر در مرحله تحقیق و نگارش بوده و آحاد مردم عزیز کشورمان، بسیجیان سرافراز ایران اسلامی و سازمان های اقشاری بسیج در سراسر کشور می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی madreseeshgh.ir نسبت به ارسال خاطرات، ایده ها و سوژه هایی که قابلیت تبدیل به برنامه های تلویزیونی دارند، اقدام نمایند.
فعالیت های قرآنی و مذهبی، فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، ایام الله و مناسبت های دینی و انقلابی، اعزام به جبهه و کمک های مردمی، کاروان های راهیان نور و اردوهای زیارتی و تفریحی، گشت های شبانه و تورهای ایست و بازرسی، سازندگی و عمران مناطق محروم، فعالیت های علمی و پژوهشی، کمک به مستمندان و نیازمندان، ارائه خدمات پزشکی، بهداشتی، درمانی و رفاهی، توسعه ورزش و اخلاق ورزشکاری و... از محورهای اصلی ساخت این مجموعه تلویزیونی است.