به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی نژاد نوری در حاشیه بازدید از هشتمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت: وزارت علوم متصدی امر شرکت های دانش بنیان است و در این راستا شورای عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان را با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه داده است.
وی در ادامه افزود: برنامه وزارت علوم در حوزه شرکتهای دانش بنیان یک برنامه باز است، از این رو هر گروهی که در حوزههای مختلف علمی و فناوری فعالیت میکند، مورد حمایت این وزارتخانه قرار میگیرد؛ همچنین ایجاد ارتباط میان صاحبان ایده و فناوری با بخشهای صنعتی و بازار از دیگر برنامههای این وزارتخانه است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از حمایتهای این وزارتخانه از دستاوردهای تیمهای شرکت کننده در مسابقات ربوکاپ خبر داد و در این باره گفت: تیم های سازنده ربات امدادگر که ربات آنها در سازمان مدیریت بحران کاربرد داشته باشد، وزارت علوم به برقراری ارتباط بین این دو بخش اقدام خواهد کرد.
وی مسابقات ربوکاپ را پر بار توصیف کرد و ادامه داد: علم رباتیک یک علم جامع است و در تمام عرصهها چون زمین، دریا و فضا کاربرد دارد، از این رو حمایت از این بخش از اهمیت زیادی برخودار است.
مهدی نژاد نوری تصریح کرد: ایجاد شرکتهای دانش بنیان یکی از راهکارهای اساسی برای تبدیل ایده و فناوری به محصولات و خدمات کاربردی است و با توجه به بالا بودن توان جوانان در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، شرکت کنندگان در این مسابقات میتوانند در کنار هم اقدام به راه اندازی شرکتهای دانش بنیان کنند تا بتوانند از تسهیلات این شرکتها و صندوق حمایت از شرکتهای دانش بنیان همچون کمکهای بلاعوض و وامهای طولانی مدت بهره مند شوند.
معاون پژوهشی وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: با راه اندازی شرکتهای دانش بنیان بازار مورد نیاز این دستاوردها تقویت میشود و این شرکت ها میتوانند راه خودشان را به بازار و صنعت داخلی و خارجی باز کنند.