به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سعید جلیلی امروز در همایشی که استادان و دانشجویان حامی وی در دانشگاه تهران برگزار کرده بودند، با اشاره به اهمیت علم گفت: یکی از دغدغههای اصلی کسانی که در مسیر علم قدم برداشتهاند، این بوده که مبادا علمی که در آن تحقیق و جستوجو میکنند، غیر مفید باشد، بنابراین تعابیر بسیاری را در آموزههای دینی داریم که بر نافذ و مفید بودن علم تأکید کردند.
وی با بیان اینکه هنر امام این بود که علم را به عرصه سیاست آورد، اظهار داشت: امام خمینی با عملکرد خود نشان دادند اگر ظرفیتهای کشور آزاد شود، میتواند باعث دستاوردهای گستردهای شود و این هنر بزرگ امام بود که فقه جواهری را به میان مردم آورد.
این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه امام فقه و تمدن را مبنای تمدن اسلامی قرار داد، اظهار داشت: توجه به ظرفیت علم و دانشگاهها یکی از اولویتهایی است که با انتخاب فرد اصلح میتوانیم آن را توسعه بخشیم، بنابراین باید ساز و کاری را فراهم کنیم تا از همه ظرفیتهای کشور استفاده شود.
جلیلی با بیان اینکه ظرفیتهای جامعه باید از انحراف و اغفال دور بمانند، خاطرنشان کرد: اولین گام آن است که ظرفیت دانشگاهها به عنوان موتور محرکه مسیر علم در کشور، از این دو آسیب در امان بمانند و ضرورتهای اسلامی در جهت برطرف کردن نیازهای کشور گسترش یابد.
وی با بیان اینکه وظیفه دانشجویان و استادان تبیین چارچوب اسلام ناب محمدی و منویات مقام معظم رهبری است، اظهار داشت: باید تلاش کنیم تا ظرفیتهای کشور آزاد شود که در این صورت حیات جدید و امید جدیدی برای جامعه بشری ظهور و بروز پیدا خواهد کرد.
این کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه وظیفه دولت استفاده از علم در جهت رفع مشکلات کشور است، خاطرنشان کرد: باید کاری کنید تا علوم در جهت مسائل واقعی جامعه و جهان گسترش یابد و پاسخگوی حقیقی جوانان باشد.
جلیلی با اشاره به اینکه باید از موانعی که بر سر راه قرار دارد، جلوگیری کنیم، گفت: اگر دولت کار ویژه و وظیفه خود را به درستی انجام دهد، علم به عمل نزدیک میشود و اهدافی را که مدنظر داریم در کشور تحقق مییابد، اما اگر غفلتی صورت گیرد، ظرفیت کشور منفعل می ماند.
وی با بیان اینکه تلاش در این عرصه شکوفایی جدی در همه عرصهها را به دنبال خواهد داشت، گفت: باید تلاش کنیم تا ظرفیتها در کشور آزاد شود؛ چون در آن صورت میتوانیم منتظر شکوفایی کشور در همه عرصهها باشیم.
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه این جلسه در پاسخ به اظهارات یک دانشجوی دختر که از او خواست تا میزان تبعیت خود از ولایت فقیه را با قسم به قرآن نشان دهد، گفت: اگر میخواهیم این گفتمان در کشور محقق شود باید اقتضائات آن را باور داشته باشیم و من باور دارم که اگر بخواهیم نمونهای از الگوی اسلام ناب محمدی را معرفی کنیم این نمونه تنها در یک جمله خلاصه میشود و آن ولایت مطلقه فقیه است.
جلیلی ولایتمداری را یک مبنای عمیق دینی دانست و افزود: در 34 سال گذشته هر گاه به موفقیتی رسیدهایم مرهون نگاه و پیروی از ولایت فقیه بوده و هر گاه با مشکل و مانعی در این زمینه روبرو شدهایم نیز از زاویه گرفتن از این اصول ناشی شده است.
وی با بیان اینکه این حرف یک واقعیت است و به مثابه یک شعار نیست، اظهار داشت: ولایت فقیه یک گفتمان است که باید آن را درک کرد، فهمید و بر مبنای آن عمل کرد.
کاندیدای ریاست جمهوری با بیان اینکه مردم در 34 سال گذشته ثابت کردند که انتخاب آنان اسلام ناب محمدی(ص) و ولایت فقیه است، اظهار داشت: انتخابهای ما بر این مبنا قرار می گیرد؛ هر چند مسیری که در پیش روی ماست دارای لغزشهای فراوانی است و همه باید دعا کنیم تا هیچ کدام دچار لغزش نشویم.
جلیلی با بیان اینکه این تضمین برای هیچ فردی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: باید هوشیار بوده و نظارت مستمر و پیگیر داشته باشیم تا بتوانیم با صدا درآوردن زنگ، نقاط خطری را که همه را تهدید می کند، هشدار بدهیم؛ انتخابات این فرصت را به ما میدهد.
وی در پایان با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا کشور به الگویی از تمدن اسلام ناب محمدی(ص) تبدیل شود، گفت: باید در همه عرصهها هوشیار بود تا دچار انحراف نشویم و گفتمان اسلام ناب محمدی(ص) را دنبال کنیم.
احسنت دکتر الحق که رياست جمهوري برازنده توست.بارک الله.
اون خانوم کار بزرگي کرد و آقاي جليلي کار بزرگتري کرد که محکم و قاطع قسم خورد...