به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا رحیمیان مدیریت امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور در نشست خبری گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته به شکلی تدوین شده که بخشها به صورت مشخص برای داوطلبان قابل مشاهده و بررسی است و از همان ابتدا فهرستبندی شده است.
وی خاطرنشان کرد: در انتهای دفترچه راهنمای انتخاب رشته پیوستهایی موجود است که امکانات و ضوابط دانشگاهها، امکانات خوابگاهها و بسیاری از جزئیات اجرایی دانشگاههای مختلف در آنها درج شده است.
رحیمیان افزود: بنابراین به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته اکیدا توصیه میشود قبل از شروع به انتخاب رشته این پیوستها را به طور دقیق مطالعه کنند و انتخاب رشته خود را از طریق تمام موارد و جزئیات در نظر بگیرند.
مدیریت امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه گفت: سامانه انتخاب رشته تاحد زیادی هوشمند است و اگر داوطلب برای انتخاب رشتهای واجد شرایط نباشد سیستم به صورت خودکار فرمان توقف میدهد. رحیمیان در ادامه خاطرنشان کرد: در پایان انتخاب رشته سیستم به داوطلب کد رهگیری میدهد که فرد از طریق این کد رهگیری میتواند نتیجه انتخاب رشته خود را پیگیری کند.
وی در توضیح روش انتخاب رشته برای کد رشتهمحلهای پذیرش با شرایط خاص، گفت: شرایط پذیرش و انتخاب رشته دانشگاههایی مثل شهید مطهری، سوره و دانشگاههای زیرمجموعه ارتش در اطلاعیهها درج شده و تنها کسانی که جزء فهرست معرفیشدگان باشند امکان انتخاب رشته در این بخش را دارند.
رحیمیان در ادامه تاکید کرد: همچنین داوطلبان پذیرش در دانشگاههای فرهنگیان یا تربیت معلم حتما باید قبل از انتخاب رشته وجه مربوط به انتخاب رشته این دانشگاهها را پرداخت کنند.