به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اضافه کردن برخی از غذاها همچون کله پاچه در وعدههای غذایی موجب بازسازی بافتهای فرسوده بدن میشود.
وی افزود: یکی از بهترین قسمتهای کله پاچه زبان گاو و گوسفند است که غنی از ویتامین B12 است وطرفداران بیشتری هم دارد.
صفوی در ادامه گفت: کله پاچه غنی از کلسترول و چربی است، انرژی لازم را تامین کرده و بسیاری از ویتامینها و پروتئینها را به بدن منتقل میکند و گفتنی است که، بایستی در خوردن کله پاچه زیاده روی نشود زیرا موجب پدیدار شدن انواع بیماریها میشود.
وی اظهار داشت: کله پاچه غنی از کلسترول است و به همین دلیل بایستی به مقدار کم مصرف شود و در صورت استفاده بیش از حد مسبب رسوبگذاری در رگهای خونی شده و فرد دچار گرفتگی قلب و سکته مغزی میشود.
وی تاکید داشت: کله پاچه باید در وعده صبحانه مصر شود و در وعدههای ناهار و شام استفاده نشود زیرا که موجب ناراحتیهای معده و بیخوابی میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران