خوردن پسته قلب و اعصاب را آرام می کند و باعث کاهش بیماری های قلبی و عروقی می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، پسته در میان آجیل ها اهمیت خاص و نقش مهمی در رژیم غذایی دارد؛ کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، مس، فیبر، آهن، فولات(1)، پروتئین و ویتامین های آ و ای دارد.
پسته گرم و خشک است؛ مقدار آب آن کمتر از 8 درصد است و در نقاط مختلف ایران یه ویژه رفسنجان، اردستان، قزوین و دامغان می روید؛ ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان مهم پسته در جهان است که می توانید بهترین آن را در دامغان بیابید.
مضرات پسته
پسته مقدار فراوانی چربی اشباع نشده و پروتئین دارد که خوردن بیش از حد آن توصیه نمی شود، به ویژه کسانی که معده ضعیفی دارند نباید پسته بخورند.
کسانی که زیاد پسته مصرف می کنند به دلیل گرمی و خشکی که دارد دچار کهیر و دانه های قرمز می شوند.
کسانی که نقرس، دیابت و ناراحتی کلیه دارند نباید پسته بخوردند!
فواید پسته
حافظه، معده، ناخن و مو را تقویت می کند، برای ذهن مفید است، بنیه بیماران و کسانی که بدن ضعیفی دارند را تقویت می کند، اعصاب و قلب را آرام می کند، برای درمان اسهال و سرفه مفید است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد، و برای رشد کودکان و رفع کم خونی بسیار موثر است.
پسته خام تنظیم کننده خون است و به دلیل آهنی که دارد خونسز نیز است.
پوسته تازه روی پسته برخلاف مغز آن سرد و خشک است و مصرف آن برای تقویت معده و قلب و رفع اسهال توصیه می شود.