به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» پرتقال سرشار از نوعی ماده ی مغذی گیاهی است که دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و به ویژه سبب مهار شدن سلول های سرطانی سینه می شود و به پیشگیری از بروز سرطان حفره دهانی کمک می کند.
پرتقال حاوی منابع غنی از ویتامین C است که طبق تحقیقات پژوهشگران، ویتامین C یکی از عوامل مهم مهار کننده سرطان (به ویژه سرطان معده و لوزالمعده) شناخته می شود.علاوه بر این، پرتقال علاوه بر ویتامین C دارای تر کیبات ناشناخته ضد ویروسی نیز می باشد، بنابراین مصرف این میوه بدن را در برابر ابتلا به انواع عفونت ها حفظ می کند و برای کاهش شدید علائم سرماخوردگی و طول مدت آن موثر است.
این میوه به دلیل داشتن ویتامین C و اسید فولیک، به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می کند، از بروز کم خونی جلوگیری می نماید.تاثیر معجزه آسای پرتغال بر سلامتیمصرف پرتغال به دلیل داشتن ویتامین C مانع رسوب خون در جدار رگ ها و انسداد شریان ها می شود و به حفظ بدن در برابر بیماری های قلبی کمک می کند.
همچنین مصرف این میوه برای حفاظت عدسی چشم ها در برابر مروارید سفید است.پرتغال، تقویت کننده دستگاه عصبی است و به طور کلی ضد افسردگی و آرام بخش می باشد و استفاده از آن در موارد استرس و بی خوابی جهت آرام کردن اعصاب سودمند است.پرتغال دارای اسید فولیک است که به پیشگیری از بسته شدن لوله عصبی در جنین کمک می کند.
لذا به مادران باردار، مصرف منابع اسید فولیک از جمله پرتغال توصیه می شود.این میوه برای ازداد نیروی حیاتی سلول ها و رفع اختلالات دستگاه گوارش و حفظ شادابی پوست موثر است و مالیدن آب پرتغال بر روی صورت، باعث شفاف شدن چهره می شود.