خلیل سالکی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: موفقیت و پیروزی جامعه هنگامی محقق خواهد شد که بتوانیم بین منابع موجود، روش های مدیریت و کار آفرینی رابطه کار آمد ایجاد کنیم؛ به عبارت دیگر بتوانیم بسترهای لازم به منظور دانش افزایی و ایجاد مهارت کارآفرینی افراد فراهم کنیم تا آنان بتوانند با بکارگیری توانمندی خودشان و استفاده از امکانات موجود در جهت توسعه اقتصادی جامعه گام بردارند.
وی افزود: کار آفرینی علاوه بر ایجاد اشتغال، باعث بالا رفتن کیفیت زندگی، توزیع مناسب درآمد، کاهش اضطراب های اجتماعی و بهرهوری از منابع ملی می شود، در این زمینه برگزاری جشنواره های کار آفرینی می تواند بسیار راهگشا و موثر باشد.
مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه ایلام گفت: کار آفرین کسی است که نسبت به راه اندازی و سامان دهی یک فعالیت اقتصادی ریسک می کند و مخاطرات موجود را در مسیر فعالیت خود تقبل می کند. در کشورهای در حال توسعه کار آفرینان از جهت نقشی که در پیشبرد رشد و شکوفایی اقتصادی ایفا می کنند از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.
سالکی ادامه داد: نوآوران افرادی خلاق هستند که فرصت ها را به ایده های قابل عرضه تبدیل و به بازار ارائه می کنند. نو آوری و کار آفرینی به شکوفایی اقتصادی منجر خواهد شد که در این زمینه نیز می توانیم ضمن شناسایی نو آوران برتر در سطح کشور زمینه های کشف استعداد این افراد را از قبیل کمک به پرورش ایده ها، ارائه مشاوره های علمی و تخصصی، تشویق و ترغیب آنان، ارائه تسهیلات کم بهره بانکی، فراهم آوردن حمایت های قانونی جهت حفظ حقوق مالکیت فکری و غیره فراهم کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر پارک های علم و فناوری پل ارتباطی بخش صنعت و دانشگاه هستند و سهم بسزایی در انتقال فناوری و ثروت افزایی در جامعه دارند. در پارک های علم و فناوری خدماتی به صورت عمومی و اختصاصی به نو آوران و صاحبان شرکت های فعال اقتصادی ارائه می شود و به نحوی می توان گفت پارک های علم و فناوری در شکوفایی فعالیت های نو آوران و کار آفرینان نقش بسزایی داشته و خواهند داشت.